0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh Veldhuizen kan het allemaal! Deze beauty met brains zal je iedere week opnieuw een kijkje geven in haar turbulente, maar super leuke leven als socialite en ontwerpster voor haar eigen kledinglijn JOSH V.

Twee weken geleden nam zij afscheid met haar laatste diary, sindsdien is de ontwerpster vertrokken naar China om stoffen uit te kiezen voor de derde collectie van JOSH V. Wij geven je een update van haar avonturen die zij via Twitter met ons deelt!

Josh is druk met het goedkeuren van alle stoffen en kleuren. Ook maakte ze deze week bekend dat al haar items een eigen naam krijgen om ze een personal touch te geven! Ze is zelfs zo druk dat ze met haar hoofd op haar laptop in slaap viel! Respect voor deze vrouw!

Josh tweette: "Hapje eten met Nina bij The Tavern, een soort sportsbar in Guangzhou waar ze Amerikaans voedsel hebben..."

"Even wat boodschapjes doen, maar wat hebben Chinezen toch een vreemde smaak. Kijk..."

Josh: "Mijn vaste 'ontbijt'-plek in Guangzhou. Hier bestel ik mijn koffie to go en een fruit salad..."

Josh: "Boodschappen doen is hier heel lastig. Alles is Chinees, niks Europees. Ik dacht laatst gewoon wat crackers te kopen, maar kocht crackers met zeewiersmaak, niet te doen!"

Josh: "En dit is de showroom van mijn jeansfactory, ruim 3 uur bij Guangzhou vandaan. Het ziet er prachtig uit en ik kom er daarom graag!"

Ben je benieuwd naar meer avonturen van Josh Veldhuizen? Volg haar dan op Twitter!

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties