0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Deze week in de So PR Photo Diary vond er in de (So)rooms van So PR een Fall/Winter’12 trendshoot plaats, georganiseerd door bloggersplatform CreatorsOfDesire. De F/W’12 main trends zijn gestyled door de bloggers en geschoten door topfotograaf Allard Honigh. Nieuwsgierig geworden naar wat de So-tjes verder meemaakte deze week?

Kijk snel verder!

Er werd een trendshoot gehouden van de nieuwe herfst en winter collecties met alle CreatorsofDesire bloggers!

Anouk van Bos, oprichter van de bloggerscollectief Creatorsofdesire.com samen met So Tayran

Anouk geniet tussen de bedrijven door, van een overheerlijke Union Radler grapefruit! Deze kleurt overigens erg fijn bij haar jasje.

Blogger Moderosa strikes a pose met haar nieuwe Polaroid bril.

Volop spanning onder het blogteam van CreatorsofDesire. Hoe zouden de foto's van topfotograaf Allard Honigh geworden zijn?!

Even naborrelen met het blogteam van CreatorsofDesire. Altijd fijn!

De So. O shirts vliegen de winkels uit, maar gelukkig hebben we een nieuwe voorraad binnen! Go get yours now!

So Mike ging samen met Tayran alle redacties langs om ze te trakteren op een overheerlijke fles Pinot Grigio van Puklavec & Friends

Enjoy your Puklavec & Friends!

Hiep Hiep Hoera! Onze intern Janina is jarig, dat betekent taart

Time to DELETE! De zomer komt er weer aan dus Laura was voor haar wax behandeling bij DELETE Amseterdam aan het goede adres

Zoals DELETE al zegt; 'Lente, tijd om te maaien'

Miss O had een avondmeeting met Nicole van designbureau Formlab en de internationaal gerenommeerde eventplanner Sharon Hewitt

Tijdens een winkelopening in de PC Hooftstraat kwam Roger, Linda Tol van de LifestyleHunters en Schaap & Citroen's Jan Willem Loor tegen. Roger, as usual, gekleed in Il Principe by Cees Prins.

Ook Glamour's fashion editor Tessy van den Boom en haar stagiaire waren van de partij

Miss O. besloot om work & pleasure te combineren. Zo wordt overwerken extra fijn

Maik de Boer is Soooo blij met zijn nieuwe Picard tas!

Tijdens een meeting met Sanoma genoten Simone en Laura van deze heerlijke lunch in het Fashion Hotel in Amsterdam

De zon scheen dit weekend eindelijk, dus Miss O ging aan de gamba's! Oh la la

So Mike & So Laura storten zich op de talloze clippings

Verse vis voor de luch! Lekker & gezond! Yummie!

Thuis werken is soms heerlijk, persberichten schrijven en tussendoor worden de nagels gelakt!

Roger en Laura staan in het juni nummer van Cosmopolitan. Deze foto is gemaakt tijdens Cosmo's 30ste verjaardag. De jublileum cover werd in 3D gelanceerd en Polaroid eyewear sponsorde de 3D-brillen

Stylist Famke Mesman werd verwend door Nelly.com met deze 'Native' flats

Mike had een meeting in de showroom van Karma of Charme. Wat een leuke modellen!

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties