0

Amsterdam - 3 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week was het onder andere tijd voor opnames Koffietijd! Benieuwd naar het filmpje? Bekijk dan snel mijn photo diary!

Vorige week had ik een gezellige werkbespreking met onze ILFN Faye!

Hoe leuk is mijn nieuwe turquoise iPhone van ColorSwitch.nl én doorzichtige iPhone hoesje! Het hoesje is nieuw in onze webshop?! Klik op de foto om het hoesje te bekijken in onze webshop...

In de foto studio met Elise om alle nieuwe ModeMusthaves en ILFN items te laten fotograferen!

In het weekend was het tijd voor ontspanning, tijd voor VOGUE!

En wie kwam ik tegen in de Nederlandse Vogue? Precies! Mezelf! Ik wist niet eens dat ik erin stond! Je moet wel goed kijken hoor.. ;-)

Kennen jullie MoodSalon.nl al? Ik ben hier afgelopen weekend geweest in een heel mooi kasteel! Of je nou jong of oud bent, gelukkig of zoekende, dit is een aanrader voor iedereen! Nieuwsgierig? Klik op deze foto om erachter te komen wat het precies is!

Say hello to my little friend! #binnenkortopmodemusthaves

Gezonde tussendoortjes!

Gisterochtend zat ik al vroeg in de make-up bij Koffietijd!

Nieuwsgierig naar het item bij Koffietijd? Klik dan op deze foto om mijn item te bekijken!

SUPER BLIJ! Gister stonden we op nummer 1 in de gratis lifestyle apps lijst in de iPhone app store en op de 20ste plek in de algemene top 25! Heb jij onze ILFN app al?

Na de super leuke ochtend bij Koffietijd, heel veel lieve en leuke reacties, een record aan bezoekers én een nummer 1 plek met onze app was het tijd voor champagne!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties