0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Deze week in de So PR Photo Diary verwelkomt So PR een paar hele grote nieuwe klanten, vliegen Mike en Odette voor een meeting naar Manchester en lijkt het algemene thema deze week DRAG QUEEN te zijn. Kijk gauw verder!

Deze week sponsorden we Diva Mayday, Neerlands bekendste Drag Queen superstar, met Nelly.com schoenen voor Can You Feel iT? Een driemaandelijks festijn dat gehost wordt door de Diva herself.

Menig BN'er was aanwezig! Zo ook, friend of So, stylist Fred van Leer.

En ook Maik de Boer mocht natuurlijk niet ontbreken

Ben Saunders zong later op de avond ook nog een liedje mee.

Et voila, onze So Roger feestte in 3D mee

Deze week werd het hele So-team getrakteerd op een heerlijk diner en dinershow bij Het Sluisje door So owners Thijs en Miss O

Het So team werd aan tafel werden toegezongen door de Showgirlzz van deze unieke plek

So Simone zingt - in playback - luidkeels & hartstochtelijk mee

De avond werd een dolle boel

Oh la la wat een gezelligheid met de IT-girlz van t Sluisje

Miss O en So Mike gingen deze week even een dagje op en neer naar Manchester voor een meeting met Voi Jeans. En niks is natuurlijk Engelser dan deze taxi

Miss O wilde deze oldtimer heel graag meenemen naar NL vanuit de showroom van Voi Jeans

Op naar de HW12 collectie van Voi Jeans

So Mike in de eigen winkel van Voi Jeans met de Engelse marketing dames Samantha en Jenna-Leigh

Voi Jeans heeft ook een eigen cafe in Preston waar So Mike en Miss O van een heerlijke lunch hebben genoten

Voi Jeans art two

Surprise! Een Meet Miss O kit bij Colette

Het lijkt wel alsof Orangina & Colette deze Miss O kit speciaal voor onze So Miss O gemaakt hebben

En ze is inderdaad tres Miss O!

Onze So Miss O. ging op zaterdag lunchen met stylist Jeroen Kamphorst & fotograaf Allard Honigh

In afwachting van Jeroen & Allard speurt Miss O ook op zaterdag in relax-modus de krant nog even door op zoek naar de laatste lifestyle nieuwtjes

So PR welcomes ICI Paris XL to the So family. Roger en Laura bezochten het hoofdkantoor in Renswoude om de PR activiteiten voor het komende seizoen door te spreken

Jean Gaultier parfums zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL

De So PR interns staan in de Fashionlista!

Een cadeautje van Braez voor alle meiden op kantoor. Heel lief!

Tijdens een shoot voor Grazia werd Leontien Borsato verliefd op een van onze Tom Ford brillen. Deze kreeg ze natuurlijk van ons cadeau. Styling door Famke Mesman van Danie Bles Styling

So Mandy had kaarten gewonnen voor een concert van Jason Mraz in the Qube van Qmusic.En So Sabrina mocht gezellig met haar mee!!!

So Laura & So Miss O gingen naar hun favo waxing studio Delete

Onze eigen Miss O staat deze maand in de BeauMonde, met een fabulous interview voor het Beauty & Brains issue

We zijn het verbouwen naar So PR XXL! Welkom S(h)owroom4!

So blij met onze verbouwing

De AW12 collectie van Gaudi ziet er weer fantastisch uit! Tijdens onze altijd spectaculaire persdag, dit keer op 17 april, laten we de rest van deze prachtige collectie zien.

Linda Tol van de Lifestylehunters is in love met haar Nelly heels!

Petit Salon, DE vintage boetiek van Amsterdam vierde deze week haar derde levensjaar. Hier een groepsfoto met o.a. So Roger, Stylist Susi Sommer, Fashionweek's Carlo Wijnands, Ruud van der Pijl, Tessa Koops en founder Petit Salon Josta Anches.

Voorjaar bij So op tafel, daar worden we toch blij van?!

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beel: SO PR)

 

 

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties