0

Amsterdam – Esmée geeft het I Love Fashion News team met haar aardige Anna Wintour-skills leiding. Deze jonge hoofdredacteur (22) werkt al vanaf haar achttiende in de journalistiek. Bij ILFN heeft zij de perfecte uitlaatklep voor haar passie (schrijven) en haar verslaving (fashion) gevonden. Wil jij weten wat zij dagelijks op haar bordje krijgt (soms letterlijk en figuurlijk)?

Bekijk dan snel haar Photo Diary! Ken je dat maandaggevoel? Dat je je afvraagt hoe je deze drukke week gaat overleven? Dat had ik ook afgelopen maandag. Maar op vrijdag leek het of die maandag een dag geleden was, zo snel gaat de tijd op de redactie van I Love Fashion News!

Ik reis iedere dag met de trein in ongeveer een uurtje naar de redactie. Mijn medereizigers houden me altijd enorm bezig. Maandag kreeg ik de slappe lach van het gesnurk van deze man en stuurde ik deze foto door naar ILFN's Annic. (Ik heb hem maar even onherkenbaar gemaakt)

Voor ik bij ILFN kwam werken, was ik freelance journaliste. Ik werkte onder andere voor het nieuwe make-upmerk Mineralogie. Als bedankje kreeg ik zomaar dit pakket, zo lief!

Dinsdag begon ik de dag met een pesthumeur. Ik was namelijk mijn kantoorsleutel vergeten en moest twintig minuten in de regen wachten. Ik kon wel huilen!

Woensdag hadden we een sinterklaaslunch met de redactie. Annic kocht stiekem voor ons deze lieve sinterklaashuisjes met chocola. Dankjewel!

Donderdag bezocht ik met Annic samen The Voice achter de schermen. We interviewden styliste Chantal Bles en maakten een praatje met de kandidaten.

Met deze bandjes mochten we overal kijken, onwijs leuk! Bedankt Mooi PR en Talpa

Toen ik donderdagavond thuiskwam lag het CJP Magazine op de deurmat. Ik ben een tijdje geleden geinterviewd over het feit dat ik meer dan honderd fashionblogs volg!

Vrijdag kwam de kerstboom van kerstboom.nl binnen op de redactie. ILFN's Tamar kreeg de stressvolle taak de lampjes uit elkaar te halen. Ze is er maar even bij gaan zitten...

Aan het einde van de middag ben ik even koffie gaan drinken met oud-collega'tjes Evelien, Jet en Marjolein. Dat uurtje is altijd te kort!

Zaterdag lag de nieuwe CosmoGirl! in de brievenbus. Als freelancer schreef ik voor dit leuke meidenblad. Dit artikel over het hebben van te veel zelfvertrouwen is van mij, go get it!

Tot volgende week, XX

Esmée

Ps. Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties