0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere week opnieuw een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Vorige week kwam Josh terug uit China, nieuwsgierig wat ze afgelopen week allemaal heeft gedaan?

Ik heb vorige week in China onder andere hard gewerkt aan mijn hoeden-, tassen- en schoenen-lijn. Hier een preview van wat nieuwe samples van de MUSTHAVE Collection van JOSH V!

Er is ALTIJD wel iets met mijn koffers. Ik stond deze keer een half uur langer dan mijn medereizigers vanuit China te wachten op mijn koffer, die daarnaast op de verkeerde bagageband was beland. Hoe dan?

Terug in de JOSH V showroom! Graag stel ik jullie voor aan Suzanne - éindelijk een leuke, lieve, knappe én slimme salesmanager die mijn team versterkt!

Even wat aangename afleiding van werk in het WFC - de VINTAGE sale bij Danie Bles, mijn 'bovenbuurvrouw'. Wat was het druk!

En wat een heerlijke, maar vooral beeldige hapjes waren er... (ik heb er alleen maar naar gezwijmeld. Nothing tastes as good as skinny feels like ;-)

Ik was goed geslaagd, en sloot achterin de rij aan bij alle vintage-lovers die hun nieuwe aanwinsten wilden afrekenen...

Maria en ik keerden voldaan en met volle armen weer terug naar mijn eigen showroom...

Maria en ik showen in mijn showroom onze nieuwe bontjasjes aan Judith en Suzanne. I love VINTAGE!

Mijn aanwinsten - Een te gekke bontjas en prachtige laarzen met ijzeren banden om de enkel van Sergio Rossi

Maria had de volgende dag een show tijdens de Beauty Awards en droeg een fantastische shawl van Bjorn van der Berg #loveit

Ik had nog een afspraak met Glamrock Watches. Een giga-hit in Amerika, heb er al allerlei celebs mee gespot en nu heb ik er ook eentje bemachtigd!

Heb je de fanpage van JOSH V al 'ge-LIKED' Vaak geef ik prijzen weg of zijn er leuke acties, dus klik op deze foto om JOSH V te liken en blijf op de hoogte!

XX, Love

Josh

www.joshv.com

P.s. Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

(Tekst en beeld: Josh Veldhuizen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties