0

Amsterdam – Suzette is eigenaresse van de designerwebshop The Collector. Ze is niet alleen heel druk met haar fantastische webshop, ze bezoekt ook aan de lopende band fashionevents en feestjes! Vanaf nu houdt zij een Photo Diary voor ons bij!

Deze week was het weer lekker druk op kantoor! De kerst komt eraan dus dat zijn bij ons altijd de drukste periodes. We hebben veel pakketjes ingepakt ;-). Verder hadden we dit weekend ook weer shoot, aangezien we best een aantal nieuwe spullen binnen hadden, waaronder een aantal HEEL leuke lifestyle producten die deze week online komen. Dus hou de site in de gaten!

Deze week was ook Movember, een soort Pink Ribbon voor de mannen, ze laten dan een maand hun snor staan voor het goede doel voor prostaat kanker, ik heb op de veiling een bril gewonnen! Die laat ik volgende week zien. Volgende week laat ik je al mijn geheime plekjes uit Londen zien waar ik dit weekend ben. Ook zijn we 26 en 27 november open voor de kerst omdat een deel van de producten in de sale gaan, jullie zijn allemaal welkom op de Eerste van der Helststraat 1D van 12.00-17.00!

Onze shoot voor ons December nummer in het magazine, als zeg ik het zelf, het is HEEL gaaf geworden!

Het weekend hebben we de hond meegenomen naar het bos in onze The Collector Car, we hadden veel bekijks!

Ook ben ik naar Herman van Veen geweest in carree, een jeugdheld sinds Alfred Jodokus Kwak ;-)

Titia en ik zijn naar Tica geweest om de hele showroom Kerst te maken, er komt een kerstboom van 3 (!) meter.

De poster van Movember! De foto van de bril komt volgende week

Ik ben bij Bibi van der Velden (mijn schoonzus) langs geweest om spullen te lenen voor de shoot, deze hebben we oa. gebruikt dus hou het magazine 1 December in de gaten!

De feestelijke jurkjes voor de shoot!

Dit tasje verkopen wij van Anya Hindmarch, stond in de Vogue UK, nog nog Vogue NL

We hebben een filmpje van de shoot gemaakt, dit is onze geimproviseerde standaard. Hou onze facebook pagina in de gaten hiervoor!

De make up staat klaar voor het model!

Neem ook eens een kijkje op in webshop www.thecollector.com en vergeet mij niet te volgen opTwitter!

Love,

Suzette

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties