0

Amsterdam – Mijn week in het kort: een onvergetelijke surprise party voor mijn 25e verjaardag, ModeFabriek, drijven op water, beurzen, afspraken en shoppen in Parijs, maar het allerleukste voor jullie: heel veel gloedje nieuwe musthaves en voorraad van uitverkochte musthaves.

Kijk snel verder voor heel veel foto’s van de allernieuwste ModeMusthaves!

Ooowja, ik heb ook nog tegen m’n wil in mijn iPhone gedoneerd aan een straatjongetje in Parijs (oftewel hij is gepikt)! Daarom heb ik voor deze ene keer wat foto’s van Annic voor mijn diary gebruikt, hopelijk vergeven jullie mij dat en kan ik het goed maken met de voorraad en sneak previews ;-)

Kijk eens wat ik van mijn zus heb gekregen... Een musthave die al heel lang op mijn verlanglijstje stond! :-D

Zondag ging ik naar de ModeFabriek in de Rai, lekker inspiratie opdoen en trends en nieuwe merken spotten. Heerlijke tijdsbesteding op de zonnige zondag!

Mijn twee lieve vriendinnetjes hadden nog een verrassing in petto: zondag aan het einde van de dag namen ze me mee om te gaan floaten. De cabine die je ziet op de foto is gevuld met heel zout water waardoor je blijft drijven! Echt een super bijzondere ervaring en heel rustgevend...

Eindelijk heb ik de Eiffeltoren gespot tijdens één van mijn werktripjes! Het blijft speciaal, hij is zó groot en hoog...

Na heel veel mailtjes en vragen over voorraad van uitverkochte musthaves, kan ik jullie eindelijk blij maken met goed nieuws! Onderstaande items zijn namelijk weer op voorraad :-)

Als je op de foto klikt ga je direct naar de webshop en kun je de musthave bekijken of bestellen!


Zitten jullie klaar voor de sneak previews?…

Maandag ga ik naar de fotostudio, dus vanaf begin volgende week kunnen jullie de nieuwe items online verwachten… Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte via Facebook en Twitter! Laten jullie me weten wat jullie van de nieuwe musthaves vinden? Ik ben super benieuwd. Fijn weekend, lieve fashionista’s!

XOXO, Elise

www.modemusthaves.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties