0

Amsterdam – Fashionweek en de Modefabriek zijn weer geweest en nu kunnen we de draad weer gewoon oppakken! Braaf zit ik iedere week op het ILFN HQ om onder begeleiding mijn Diary te maken.

Maar vanaf volgende week moet ik het echt doen vanuit mijn vakantie bestemming zonder Anna & Annic… Dus dat wordt spannend!

Deze week ben ik met Jamie Saunders op pad geweest voor een fotoshoot voor zijn nieuwe single. Jamie wilde een totaal andere stijl dan zijn broers Dean & Ben, mede omdat zijn single totaal anders is dan de muziek van zijn broers. Hoe leuk is het als hij mij daarvoor vraagt?

Voor een fotoshoot ben je zo 3 dagen bezig: De kleding uitzoeken en doorpassen, de dag van de shoot en het terug brengen van de kleding. Helaas mag je niet alles houden! Verder moet je van de opdrachtgever weten wat hij of zij nou precies wilt en wat ze willen uitstralen. Dus hierbij wederom een kijkje achter de schermen van de shoot van Jamie!

Verder ben ik ook nog bij mijn vrienden van het Haartheater geweest voor een nieuwe coupe, waar ik ontzettend blij mee ben! Ook is er een camera-ploeg over de vloer geweest voor het programma van Popster tot Operaster. En ben ik opzoek geweest naar een nieuwe auto. We hebben weer genoeg meegemaakt deze week!

Nu mijn koffer inpakken, “DRAMA”, voor een weekje zon, zee en strand… Daar lees je volgende week meer over!
Ik hoop dat ik wat leuks te melden heb behalve het relaxen, bakken en braden :)! Veel plezier met mijn diary van deze week.

Jamie & Jamie heel stoer! Onderweg kleding doorpassen met mijn zwagertje voor een fotoshoot!

Ook Jamie S. moest in de make-up!

Make-up!

Jamie & Jamie Even alles op zijn plaats voor de shoot! Jamie Saunders heeft een single opgenomen! En voor zijn cd-hoes moesten natuurlijk foto's gemaakt worden.. En hoe leuk is dat omdat samen met je schoonzus te doen?

Kussie voor deze knapperd

Met Visagiste Fatiha op de locatie van de shoot

Voorproefje van het resultaat!

Voorproefje!

Werd echt stapelgek van mijn te lange pony.. Dus snel naar het Haartheater in Amsterdam voor wat verbetering!

Het resultaat! As bruin en mijn pony weer een stuk korter! Wat vinden jullie er van?

Must have! Een sponsje die je foundation zo goed op je huid verdeeld dat het bijna ge-airbrushed lijkt... Een perzikhuidje! En daar houden wij dames van! De Beautyblender, te koop bij Sephora!

Salvatore Ferragamo gaat al zijn top ontwerpen opnieuw uitbrengen... Ik als trotse bezitster van 2 paar ben natuurlijk erg benieuwd en heb het promo matriaal alvast opgehaald uit de winkel!

Katy Perry in haar smurfenjurkje! Love it! Ik kon helaas niet aanwezig zijn bij de Nederlandse premiere.. Anders had ik haar zeker even gebeld of ik haar jurkje mocht lenen!

Met Katy's bijpassende nagels

Al Capone Borsalino hoedje aangeschaft voor de vakantie!

Eten bij Pekelhaaring in Amsterdam! Heerlijke Italiaanse keuken!

Pekelhaaring aan de van Wouwstraat Amsterdam

White Chocolate Cheesecake ... HEAVEN!!

Ik ben op auto-jacht! Vandaag heb ik een proefrit in de Fiat 500 gemaakt.. Een hele fijne auto moet ik bekennen! Ik ga er tijdens mijn vakantie nog even goed over nadenken... Het is best een grote uitgave!

En op zaterdagochtend vroeg hadden we de camera ploeg voor het programma " Van popster tot Operaster" over de vloer... Met Ernst Daniel Smid!

De cameraploeg

Een dagje op binkini-jacht in het mooie Maastricht... Ik ben helaas niet geslaagd!

Wel een mooie zomerse-paarse nagellak gescoord bij Sephora

Koffer staat klaar om gepakt te worden! Tegen de tijd dat jullie dit lezen zitten wij in het vliegtuig naar onze bestemming!

Volg je mij ook op Twitter? Tot volgende week!

(Jamie Faber)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties