0

Amsterdam – Wat was het spannend, mijn eerste diary maken! En wat super leuk dat jullie hem allemaal zo vaak hebben bekeken! Dat motiveert mij natuurlijk om de leukste foto’s voor jullie te verzamelen van mijn avonturen de afgelopen week.

Zo heb ik verleden week een fotoshoot gehad voor een beginnende artieste, genaamd Melinna Boschaart. Dus ik ben druk in de weer geweest met shoppen en we hebben geschoten in de studio en op het NDSM eiland samen met fotograaf Jaimie Peeters en visagiste Tynke Jeeninga. Super leuk om te doen en we zijn heel erg benieuwd naar het resultaat, maar ik wilde alvast een klein kiekje van achter de schermen bij de shoot met jullie delen.

Uiteraard heb ik ook de modefabriek bezocht en ben ik verliefd geworden op een boek: Mr. Gucci group van Tom Ford, met daarin prachtige foto’s van zijn collecties.

Tot slot ga ik binnenkort naar de ZON! Ondanks ons beiden drukke agenda’s hebben Dean en ik toch nog een kleine vakantie weten te boeken! Zo blij, want daar zijn we beiden echt aan toe! Uiteraard ga ik gewapend met mijn Iphone en Macbook zodat ik jullie op de hoogte kan houden! Kijk je mee naar de foto’s van mijn diary?

"Mijn eerste diary maken op het ILFN HQ, onder begeleiding van Anna & Annic!

"Fotoshoot met artiest Mellina Boschaart. Nog even alles rechttrekken voor de shoot en visagiste Tynke werkt alles nog even bij."

"Koffer met goodies en handige dingen zoals een schaar, extra panty's en garen voor de shoot."

"Tynke van de visagie (links), artiest Melinna (midden) en ik."

"Hier draagt Melinna een jasje van Arma leder, legging H&M, Schoenen en monokini zijn prive bezit."

"Jumpsuit Mango en ketting van Pieces."

"Jurk van River Island en schoenen van Karen Millen."

"Tadaaaa! Na lang nadenken heb ik de Macbook Pro dan eindelijk gekocht! En dat had ik natuurlijk veeeeeeel eerder moeten doen, wat is het fijn en handig!"

"Knuffel boots van Chloé, zijn ze niet heerlijk aaibaar?"

"Heerlijk dineren met mijn vriendinnen Nienke (links) Yours truly...(midden) en Cristel (links). Al 20 jaar trouw!"

"Jaaaa!! Dean en ik gaan er ondanks zijn drukke agenda eventjes tussen uit! Naar de ZON. Ik neem mijn Macbook en Iphone mee zodat ik jullie op de hoogte kan houden van alle avonturen!"

"Daarbij horen natuurlijk ook de nodige zomerse-aankopen! Schatje he? Wel een beetje tegenstrijdig door het weer hier in Nederland, maar op vakantie zal deze goed van pas komen!"

"Opnames voor de radio in het glazenhuis in Tilburg.. Voelde me net een aapje."

"Het regende die dag zo hard! Dus hier als een verzopen katje."

"Vragenvuur voor Dean."

"Modefabriek! Er is genoeg geblogt over de Modefabriek, dus daar ga ik niet te veel over uitwijden.. Hier de Pastry's van de zusjes Vanessa en Angela van Run's House."

"Tom Ford boek. Alleen al een plaatje om op je dressoir te hebben liggen. Tom Ford zijn vrouwen collecties zijn echt adembenemend."

"Een van mijn favoriete foto's uit het boek van Tom Ford."

"En deze stukken! Mooi toch? Ook uit het Tom Ford boek!"

Volg je mij ook op Twitter? Tot volgende week!

(Jamie Faber)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties