0

Amsterdam – Wanneer jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk al in het vliegtuig richting Athene! Afgelopen week is weer een roerende week geweest.

We hebben samen met Clipforce de nieuwe videoclip van Dean en Yes-R opgenomen, wat echt ontzettend leuk is geworden en ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Het was leuk om weer een hele dag op een middelbare-school te zijn en de reacties van de leerlingen waren ook echt hilarisch.

Ook was een VIP dag op het hoofdkantoor van I Love Fashion News waar ik even ben gaan kijken en met wat lezeressen heb gesproken. Super leuk om alle reacties te horen. Helaas ook weer wat mindere berichten deze week… Vorige week vertelde ik over de meubelwinkel van de vrouw van mijn vader die is afgebrand. Hoe bizar ook: deze week was ook de discotheek van mijn zusje aan de beurt! Twee branden in 2 weken in 1 familie?!? Dat is natuurlijk te bizar maar helaas waar…

Nu de schade opruimen en weer met volle moed vooruit!

Verder heb ik nog een kijkje genomen bij de DDD van de Bijenkorf GEKKENHUIS! Maar wel altijd leuk om even te kijken en zoeken naar koopjes! Nu op naar Griekenland en ik zal daar ook het een en ander vastleggen :)

γειά en tot volgende week!

Volg je mij ook op Twitter?

(Vormgeving: Sarah Watts)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties