0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Deze week in de So PR Photo Diary nemen we jullie mee onze (So)rooms in, een kijkje in de keuken van So PR.. Kijk snel verder!

Welcome at the So PR entrance!

Bij binnenkomst wordt je warm ontvangen door een breed scala aan beautyproducten van ICI Paris XL, Tweezerman, Alterna en Oscar de la Renta. Als dat geen gorgeous welkom is!

Showroom 2, kun je zowel een overheerlijk koffietje nuttigen aan de Brandmeester's bar, als genieten van deprachtige creaties van merken als LaDress, Vlieger&Vandam, Twenty8Twelve, MET Jeans, Goosecraft en SET

Ook hier heeft onze Miss O. haar eigen inspirational 'playground' op de lange tafel

Voor onze Brandmeester's koffiecorner staan een aantal accessoirelabels stylish te pronken op onze vintage steenfabriek kasten

That's a So coffee!

De te coole accessoires van Fashionology prijken temidden van diverse fijne stylingdecorations

Hello Showroom 3!

Onze coole Wrangler jeans corner

Wat een heerlijke werkplek hebben wij he!

Meer zien? Volg ons dan ook via de So PRFacebook page

Dol op inspiratie? Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina!

En natuurlijk vertellen wij jou ook dagelijks wat we doen, via onze SoPRNL Tweets

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties