0

Amsterdam - 3 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Afgelopen week stond in het teken van sollicitaties en een nieuw project met Fashionchick.nl! Ook heb ik mijn tanden laten bleken en ga ik volgende week  naar Parijs voor een hele leuke afspraak en ga ik over 2 weken naar… Nieuwsgierig? Bekijk snel mijn photo diary!

Ik vertelde jullie vorige week donderdag al dat ik 'iets' met tv ging doen, misschien binnenkort meer hierover...

Lopen jullie ook altijd in de supermarkt met een mandje? Ik heb daar dit weekend verandering in gebracht! Gewoon een karretje gepakt! Shopt zoveel makkelijker in de Albert Heijn! #shoptip ;-)

Dinsdag heb ik mijn tanden laten bleken bij WIT.nl! En ik heb goed nieuws...

...ik mag jullie namelijk 50,- euro korting aanbieden! Als je online of telefonisch reserveert noem dan I LOVE FASHION NEWS! De behandeling duurt een uur en mijn tanden zijn 8 tinten witter geworden! Echt een aanrader!! Klik op deze foto voor meer informatie of kijk morgen op I Love Beauty News voor het uitgebreide verslag!

Fresh flowers!

Volgende week ga ik 2 dagen naar Parijs met zusje Elise van ModeMusthaves.com voor een HELE leuke afspraak!

En over 2 weken ga ik naar Berlijn om Sylvie van der Vaart te interviewen én naar de Hunkemoller show te gaan waar Sylvie ook meeloopt als model!

Gistermiddag had ik een hele leuke afspraak met o.a. Ellen van Fashionchick voor een leuk nieuw project! Na de zomer horen jullie daar meer over... #tobecontinued

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties