0

Bij So PR gebeuren wekelijks zoveel dingen dat zij soms met een enorme stapel foto’s aankomen voor hun Photo Diary. Deze week was weer zo’n week!

In deze diary ziet je onder andere een cocktailparty met LaDress en Cointreau, nieuwe merken, het Nelly High Heel event en nog veel meer! Kijk snel voor alle avonturen deze week.

LaDress doet samen met Cointreau een leuke actie op Facebook, waarbij je mag stemmen op jouw favo LaDress cocktailjurkje. Alle reden voor Cointreau om LaDress & So te trakteren op een Rendez Vous cocktailparty... We love Cointreau in the mix!

Het ultieme cocktaildrankje van de avond... De Cointreaupolitan.

Shake it baby, shake it! Altijd leuk zo'n workshop cocktails maken!

Bastiaan van Schaik is uberhappy met zijn nieuwe gehaakte das van Cravatta Pelliano.

De So-tjes blijven up-to-date & on time met OREFICI watches!

So many girls!! De Nelly High Heels tour is een waanzinnig succes!

So Laura, So Arjen en Sam zijn overduidelijk gillend enthousiast!

Tijd voor een Nelly kwartetspel? Stageteam members Anne & Mignon waren mee om Laura te versterken tijdens het Amsterdamse Nelly High Heels event.

Gelukkig stonden de Nelly schoenen veilig achter glas!

De gelukkigen die een paar to-die-for Nelly heels kunnen winnen, moesten natuurlijk wel even alles invullen op een van de laptops.

So PR Nelly accountmanager Laura, So Arjen en onze Amerikaanse vriend Sam pakken even een glamorous fotomomentje.

Het leven van een PR-girl staat nooit stil... Ook in de late uurtjes is onze Lau nog druk aan het werk! Check email, check twitter, check whatsapp, check ping, check sms, check Facebook!

Roger & zijn Blackberry zijn onafscheidelijk! Het werk van een PR-man gaat non-stop door...

Onze So boektip van de week! Niet alleen lekker lezen, maar ook best een wijze raad. Vooral met deze kou!

Miss O. drinkt het liefste latte uit een flesje... Tja, geef haar eens ongelijk! Ziet er trendy & yammie uit!

Sportieve accountmanager Mike houdt een balletje hoog. Paar smashing Rucanors aan en gaan...

De nieuwe stickers zijn binnen... Need we say more?!

Polaroid Eyewear was de officiele premiere-partner voor de Koninklijke premiere van Nederlands eerste 3D film Nova Zembla. Alle genodigden ontvingen een ultracoole Polaroid VIP 3D bril, om zo optimaal te kunnen genieten van de film.

Trouwe So vriend & topacteur Victor Reinier stralend op de rode loper met zijn gorgeous vriendin in een couturejurk van designer Mada van Gaans

De vriendin van Nova Zembla's hoofdrolspeler Robert de Hoog ging gekleed in een handgeverfde one of a kind creatie van de getalenteerde Nederlandse onwerpster Esther Dorhout Mees

MISS O en haar laptop, een onuitwisbaar duo! Deze week? Een brochure schrijven voor Tramontana, de leukste pr concepten uitwerken en natuurlijk twitterdetwitterdetwit.

Onze So graphic wizard Mandy & So Arjen showen de ultrastylish t-shirt collectie van onze eigen Miss O. - So O.! Hebben!

Styliste Dayenne is zichtbaar blij met haar nieuwe Goosecraft jasje... Cadeautje van So en Goosecraft! Lucky girl!

EHHH, gaan we vandaag voor kaviaar & champagne of roti en limonade? Ach het leven van een fabulous pr-team bestaat uit talloze keuzes! hihihi.

Masha was deze week voor een facial, manicure en pedicure. Sense lakt op dit moment met de nieuwste kleurtjes van Essie die Nadia hier showt. Fijn.

Wat is dat toch met SO PR en al die waanzinnig lekkere chocolade in maar liefst 150 verschillende smaken? Zouden ze ons binnenkort vertellen wat voor spannend geheim daarachter zit? Onthoud de naam alvast... Cukrcek (spreek uit: soekertjek)

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

(Tekst: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties