0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week werd ik onder andere gevolgd door een camera voor het programma Shopping Queens, haalde ik in het weekend bloemen in huis en heb ik een nieuwe sjaal uit onze webshop!

Vorige week donderdag was ik bij een event van Goodiebaggirl en ik werd gevolgd door een camera van het programma Shopping Queens! Zodra het te zien is laat ik het jullie weten!

Hoe cool is ons moodboard op ILFN HQ?! Klik op deze foto om alle foto's van ons nieuwe kantoor te bekijken!

En toen was het tijd voor het weekend! Verse bloemen in huis, boodschappen doen en naar de verjaardag van mijn kleine neefje! #loveweekends

Het is bijna Pasen dus is het tijd voor paaseitjes!

Vorige week hadden we een beauty tombola op kantoor. Dit houdt in dat we alle beauty producten verdelen onder de ILFN girls! Deze nagellakjes heb ik gescoord!

Zondag was ik aan het wek op ILFN HQ en toen kwam GBF Lex langs met bloemen voor ons nieuwe kantoor! Super lief!

LUL #grapje ;-)

Ik kreeg deze week een portemonee opgestuurd van by Lou Lou! Naast dat 'ie heel erg mooi is, is 'ie ook heel erg handig. Er zit namelijk een vakje in voor je telefoon met spiegeltje! Klik op deze foto om naar de site van by Lou Lou te gaan.

Ook bij de post deze pumps van Fashionchick.nl! Ze hebben ze in 2 andere kleuren. Klik op deze foto om naar de site van fashionchick te gaan.

En onder andere nieuw in onze webshop deze snake skin sjaal! Super blij mee! Klik op deze foto om de sjaal te bekijken.

 

En wat vinden jullie van deze roze snake skin sjaal met matching horloge? P.s. het kleine armbandje met hartje is ook in onze webshop te bestellen. Klik op de foto voor het horloge en de sjaal!

Afgelopen zaterdag was ik bij MTV in het programma Money Makers. Hebben jullie gekeken? Zoja, laat me weten wat je ervan vond!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties