0

Amsterdam – Afgelopen week was het weer tijd om mijn garderobe aan te vullen en hoe makkelijk is dat als de leukste modewebshop van Nederland naast ons kantoor zit! Ik heb dus dus zelf Sinterklaas gespeeld, maar ook gevierd met familie en met alle ILFN meiden!

Benieuwd wat ik heb gekocht? Bekijk dan snel mijn diary!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zit het kantoor van ModeMusthaves.com naast ons I Love Fashion News kantoor en als je dan zoals ik eigenlijk geen tijd hebt om de stad in te gaan en te shoppen is het wel héél fijn om even bij de buren te kunnen shoppen! En dit zijn mijn aankopen! Een trui, sterren blouse, fake fur gilet en snorren jurk/trui. Super blij mee! Klik op de foto om ze ook te bestellen!

En deze schoenen heb ik ook gescoord bij ModeMusthaves.com! Ze zitten zooo lekker! Helaas zijn ze nu uitverkocht...

Even snel m'n nagels lakken en daarna...

...naar de opening van Brandy Melville, een nieuwe kleding winkel op de Leidsestraat in Amsterdam!

Tadaaa! Daar is 'ie dan! de iPhone 4S!

Door alle drukte en afspraken was ik helemaal vergeten mijn nieuwe iphone te installeren! Dus dat heb ik 's avonds nog even snel in bed gedaan!

Onze kraan lekte op ILFN HQ, dus de loodgieter kwam langs. Moet ook gebeuren... ;-)

Sinterklaas is amper het land uit of er varen al kerstboomboten in de grachten met hele harde kerstmuziek! Wel gezellig hoor!

Super lief Sinterkaascadeau van webshop Fashionology.nl! Ken jij die ringen en andere sieraden van Fashionology al? Klik op de foto voor meer!

En toen was het tijd voor Sinterklaas op ILFN HQ! Nog even snel voor alle meiden op kantoor chocolade sinterklaasjes en zwarte pieten gehaald!

En dit waren alle cadeautjes die we hebben verloot namens Sinterklaas!

En nu is het dan eindelijk tijd voor Kerst! Even snel de Zara Home ingerend om wat gezellige dingen in huis te halen! Volgende week laat ik alles zien in mijn diary!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties