0

Amsterdam – 3 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Vorige week donderdag was er een klein feestje, want ILFN werd 3 jaar! Verder heb ik uitgebreid geshopt, had ik een hele leuke afspraak in het oosten van het land en heb ik dingen gedaan die al heel lang moesten gebeuren… ;-) Kijk snel verder voor de foto’s!

Vorige week donderdag was mijn bureau helemaal versierd door de meiden op kantoor! ILFN was namelijk jarig! We zijn officieel 3 jaar! Volgende maand is het feestmaand bij ILFN dus houd de site in de gaten!

Uiteraard heb ik de ILFN meiden getrakteerd op taart!

Donderdag had ik ook een hele leuke afspraak in het zuiden van het land! #tobecontinued...

Zoals jullie inmiddels gewend zijn begin ik het weekend met verse bloemen! Deze week tulpen! #loveit

Het weekend is voor mij de tijd om dingen te doen waar ik door de weeks niet aan toe kom. Ik had 3 'projecten' op mijn lijstje staan voor afgelopen weekend. Project 1: Mijn Macbook Air al een half jaar geen word en excel! Even naar mijn favoriete winkel in Amsterdam... De Apple store!

Project 2 van afgelopen weekend was mij ladenkastje die (houd je vast) al 4 jaar geen knopjes had! Daar kwam dit weekend verandering in, finally! Zooo fijn als je 'normaal' je lades kan open doen #hetzijndekleinedingen ;-)

Project 3 van afgelopen weekend: SHOPPEN! Het was tijd voor een nieuwe lente garderobe, dus kleding met kleur! En dat is gelukt! Ik kreeg de tassen amper mee op de scooter! ;-)

Een kleine opsomming van mijn aankopen...

Ook heb ik leuke kussens gescoord voor de ILFN HQ bank

Maandag kwamen mijn nieuwe All Stars binnen die ik bij WeLikeFashion.com had besteld. Mijn oude All Stars waren zó versleten dat ik ze direct heb weg gegooid! Ook All Stars bestellen? Klik op deze foto...

En als klap op de vuurpijl kregen we 2 paar schoenen naar ILFN HQ gestuurd van Nelly.com! Word je toch gelijk verliefd op? Klik op de foto om ze beter te bekijken...

Ook ben ik verliefd op deze neon armbandjes en horloge. Nieuw in onze ILFN webshop!

Mijn outfit van gister met onze nieuwe I Love My Hermes scarf!

Verse groenten! I love broccoli!

Volgende maand is het dus feestmaand bij ILFN omdat we 3 jaar geworden zijn! Dit super schattige ringetje van ModeMusthaves.com kan daar wel iets mee te maken hebben... ;-)

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties