0

Amsterdam - It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere week opnieuw een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Benieuwd wat ik deze week heb gedaan? Bekijk snel mijn nieuwe photo diary

Afgelopen zaterdag had ik een fotoshoot voor demydezeeuw.nl in de prachtige showroom van Eric Kuster, samen met zanger Charly Luske, chefkok Casper Burgi en profvoetballer Gregory van der Wiel. Dit was de set... De foto's volgen snel!

Samen met de zusjes Slof. Links van mij Maybritt Slof, die de shoot mogelijk maakte en rechts haar tweelingzus Danielle de Zeeuw-Slof

Super stylist van de dag - Dyanne. Alsof ze me al jaren kende zocht ze fabulous outfits voor mij bij elkaar voor de shoot!

Wat een top-service van Mi Moneda. Mijn ketting (die ik al een anderhalf jaar lang bijna elke dag draag) was een beetje vervaagd. Even opgestuurd, maar daarna weer net als nieuw, stralend en glimmend weer in mijn bezit! #loveit

Even op bezoek in de winkel The Stone in Naaldwijk tijdens hun opening... Hun 21ste vestiging alweer (geloof ik)!

Kijk nou wat een mooi cadeautje ik ontving van Andy van de winkel Denvin!? Een zilver-, goud- en rosé-kleurig klavertje vier voor mij en mijn mede-Modemeisjes. Lief!!

Maria en ik waren samen nog even bij een evenement van TOV, waar Yfke Sturm het rode door haar ontworpen sierraad toonde. De opbrengst hiervan gaat naar het Rode Kruis. Maria en ik hebben er natuurlijk meteen eentje gekocht!

Mijn pols deze week. Vol roségouden glimmers van onder andere Astrelle en Reminiscence. Mijn taupe-kleurige nagellak? Die is dit keer van OPI

Er kwam nog Last Minute een sample van de nieuwe MUSTHAVE Collection van JOSH V binnen. Het KATE-shortje in het grijs! Don't you just love it?? KLIK op de foto om alvast de rest van de collectie online te shoppen!

Samen met uber-beauty-blogster Mascha (www.beautygloss.nl) co-host ik 21 april de Beauty Gloss Party. Klik op de foto voor meer info op haar website!

Tot volgende week!

XX, Love

Josh

www.joshv.com

P.s. Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

(Tekst en beeld: Josh Veldhuizen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties