0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Afgelopen week kwam ik terug uit India voor de productie van mijn nieuwe JOSH V Collectie en kon ik meteen door met werken, want er stond veel op de planning! Zo had ik onder andere een photoshoot voor Esqualo en ben ik druk met mijn nieuwe pand en showroom van JOSH V. Daarnaast had ik een bruiloft en kwam ik JOSH V tegen in verschillende bladen! Ook heb ik een verrassing voor mijn trouwe volgers, want ik mag een horloge weggeven van GlamRock!

Kijken jullie mee naar mijn Diary van deze week?

Terug vliegen vanuit India is net even wat prettiger met een upgrade naar Business Class. Eindelijk begint mijn Frequent Flyer pas zich terug te betalen! #champagne

Bij terugkomst ligt er een Beau Monde op mij te wachten waar mijn accessoires in staan! #JOSHV - Shop ook via www.JOSHV.com !

Afgelopen week had ik een leuke photoshoot voor Esqualo op het strand van Scheveningen en van te voren ben ik even uit gaan waaien...

Een paar backstage foto's van de shoot. Ik keek steeds VOL in de zon, dus ik had nogal moeite met blij in de camera kijken ;-)

Gehuld in Esqualo en gestyled met mijn eigen schoenen en zonnebril...

Nog even zwoel in de camera kijken en toen zat de shoot er alweer op!

Samen met mijn BFF Annegeert op de bruiloft van Sjoerd (a.k.a. Mr Saxy S) en zijn Lena. Annegeert prachtig gekleed in JOSH V!

Ook schreven we nog wat leuks in het gastenboek: "Trouwen is goedkoper dan scheiden, dus blijf vooral samen!! ;-)"

Even lekker thuis met mijn gehele familie in Alphen a/d Rijn, ook Stud was van de partij! Heerlijk die quality time!

Deze week werd mij door Grazia gevraagd of ik het eens was met de steling dat carrierevrouwen de liefde wel kunnen vergeten... Ik weiger dat te accepteren!

Kijk hoe prachtig Glennis Grace eruit ziet in de Gisele-jurk van JOSH V! Het staat haar werkelijk fabulous!

Deze week mag ik een cadeautje weggeven via mijn JOSH V Facebook Fanpage! Mijn favoriete horlogemerk GlamRock stelt dit chique exemplaar ter waarde van 525 euro beschikbaar! Like mijn fanpage door op deze foto te klikken en doe mee aan de actie en WIN! Succes!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties