0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week stond in het teken van de nieuwe Party Collectie van JOSH V – genaamd PAPARAZZI. Deze fabulous collectie hangt tijdens de feestdagen te stralen in de winkels, dus nog eventjes geduld… Bij mij komen de samples nu binnen en dat blijft altijd spannend! Tot nu toe ben ik extreem blij en kan ik niet wachten om de fotoshoot te plannen en het aan jullie te laten zien.

Afgelopen week heb ik ook nog wat quality time doorgebracht met mijn zus op een heerlijke jacht op de Vinkeveense plassen en heb ik ontzettend veel gelachen tijdens een diner met de Modemeisjes.

Het was weer een enerverende week, kijken jullie mee?

Mijn laatste aankopen… Gezien de grauwe zomer zijn ze behoorlijk zwart en grijs, maar wel toepasselijk met deze regenachtige dagen! Hoe geweldig zijn die zwarte pumps met gouden punten?!

Ben ook erg blij met mijn nieuwe loafers met gouden studs aan de zijkant…

Passend bij mijn nieuwe aankopen - mijn pols van vandaag ;-) Follow no one, look amazing!!

Die ene dag zon die we hebben gehad tijdens onze NL'se zomer, vertoefde ik heerlijk op een Hollandse jacht op de Vinkeveense Plassen met mijn zus Lenn en haar vriend Bas

Lekkere zalmmoot op de BBQ op de boot!

Hoe enig mijn boot-outfit ook was, op een gegeven moment gaat het waaien en wordt het kouder en was ik dus genoodzaakt het joggingspak van mijn zwager aan te trekken... #notsochic

Mijn nieuwe hangtags voor de Party Collectie genaamd 'PAPARAZZI' zijn binnen, taupe met rosé-goud #loveit

Aan elke hangtag van de nieuwe collectie, en dus aan elk artikel zit dit mooie goudkleurige armbandje met gun-hangertje vast #JOSHV

En dit zijn de bijpassende neklabels, mooi he?

Een kleine preview - De PAPARAZZI collectie wordt Fabulous!!

Het is er weinig van gekomen afgelopen tijd, maar ik ben weer begonnen met trainen. In een neon-kleurige outfit uiteraard.

Gezellig en productief avondje met de Modemeisjes bij restaurant Dauphine - er ging van alles mis met de service en de bestelling van het eten (ik wil graag tomatensoep, maar dan zonder tomaten etc.), maar gelukkig konden we erom lachen!

Shop mijn favo item van JOSH V via de officiele webshop! Klik op de foto om te shoppen...

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties