0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: JOSH V kan het allemaal! Deze beauty met brains zal je iedere week opnieuw een kijkje geven in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week zien we JOSH V onder andere in de make-up bij Clayton Leslie voor een shoot bij Cosmopolitan. Ook bezocht ze samen met de modemeisjes de ‘Speel met Stijl Awards’ van Grazia en kreeg ze indirect een compliment van Claudia Schiffer over een broek uit de Josh V collectie! Maar dat is nog niet alles, kijk je mee?

De kaarten voor het glamour-event van NL zijn binnen... De Beau Monde Awards. Ik heb er NU al zin in!!!

Een avondje uit in Palladium met een Glamorous JOSH V Team!

Mijn collega Mirella droeg deze fa-bu-lous YSL ring en die wilde ik natuurlijk even bij mezelf om zien.

Van Monique Smit ontving ik deze prachtige foto van haar via Twitter. Ze draagt hier de Ultimate V Dress uit de 'OH MY JOSH!'-collectie. Fabuleus Monique!

Hair & make-up by Clayton voor de Cosmopolitan Shoot (VOOR)

Hair & make-up by Clayton (NA) Oh ja, ik moest rode lippenstift op. Ik HAAT rode lippenstift, maar ik stel het hier nog even uit in de hoop dat men het vergeet;-)

Kopje thee (ja, zijn jullie die rode lippenstift al vergeten? Nee? Ok, dan treuzel ik nog even door...

Even een knipoog in de camera. En nee, ik probeer mijn rode lippenstift niet te verbergen, hij matcht juist enig met mijn rode nagellak!

Dit poezelige hondje heet Nix, en is eigendom van make-up artist Clayton. TE CUTE! Ik mis mijn eigen baby Stud, die deze week 4 jaar is geworden!

Tamara, Maria en ik tijdens de 'Speel met Stijl Awards' van Grazia in Holland Casino

Tijdens de 'Speel met Stijl Awards' konden wij o.a. een Chanel Armband winnen, dus Tanja, Estelle, Nikkie, Danie en ik staan klaar!

We gingen naar huis met een prachtige goodiebag van Danie Bless Styling die overvol zat met fantastische items. Heb een uur lang uitgepakt en dit was het resultaat!

Via Facebook vertelde Eliane mij dat ze Claudia Schiffer tegenkwam in Parijs en dat Claudia haar leren JOSH V broek zo mooi vond. Superleuke foto!

XX, Love

Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

(Tekst: JOSH V)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties