0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week was echt een leuke week! Nieuwsgierig? Bekijk dan snel mijn diary!

Vorige week donderdag hadden we een kleine nieuwjaarsborrel op ILFN HQ, maar het was zo gezellig dat ik helemaal vergeten ben foto's te maken!! Zo stom! :-( het was wel super gezellig!

ILFN HQ moest natuurlijk helemaal netjes zijn dus hadden we ook nog even snel onze nieuwe schilderijen opgehangen!

Daarna kreeg ik tweets van nieuwsgierige followers op Twitter met de vraag hoe mijn kamer er op ons kantoor eigenlijk uitziet.. Zo dus! Like it?

Vrijdag middag was ik gezellig bij ons pr bureau So Pr om een nieuwe samenwerking te bespreken! Ik kan er nog niks over zeggen! To be continued...

Vrijdag was ik aan het eind van de dag door Decléor uitgenodigd voor een heerlijke gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon Zotos in Amsterdam. Echt een fijne manier om je weekend te beginnen!

En toen was het tijd voor het weekend!

Een van mijn voornemens voor het nieuwe jaar was minder werken en meer genieten en leuke dingen doen dus kwam mijn GBF Lex gezellig eten en hebben we dat stad onveilig gemaakt! Ik lag half 5 in bed en een heb top avond gehad!

Dit was zoals je ziet iets later op de avond... ;-) Toen kwamen we pr man Roger van So PR tegen! Gezellig!

Maandag heerlijk stampot gegeten! Ook al is het nog niet 'echt' winter... ;-)

Dinsdag was het SPA dag met mijn zusje! Massages, Hammam, sauna's en ga zo maar door... Spa Zuiver in Amsterdam is echt een aanrader! Zo mooi en zo heerlijk! Mobieltjes zijn streng verboden dus geen foto's! ;-)

Na de SPA dag lagen Elise en ik uitgeteld, maar voldaan op de bank The Devil Wears Prada te kijken. Blijft leuk toch?

De komende tijd ga ik veel reizen! Volgende week naar Berlijn met mijn zusje en die week daarna gaan we samen naar Parijs voor werk! En ik heb ook nog een heerlijke wintersport vakantie geboekt voor eind februari naar Frankrijk! Super veel zin in!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties