0

Amsterdam – Elise begon vorig jaar haar webshop ModeMusthaves.com en is nu al één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat ze allemaal meemaakt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

Afgelopen week was anders dan anders! Dinsdag begon Daisy, kreeg ik de sleutel van het supermooie kantoor in het World Fashion Centre en zijn we aan het klussen geslagen! Het ging er heel anders aan toe dan ik normaal gewend ben… Geen laptop, maar kwasten. Geen hoge hakken, maar oude UGG’s. Geen musthaves inkopen, maar bureaus slepen in de IKEA. Dit soort dingen zijn normaal niet mijn favoriete bezigheden, maar worden opeens leuk als het voor je eigen kantoor is en het zo mooi wordt…

Vorig weekend was een stilte voor de storm... Ik heb heel wat afleveringen Gossip Girl gekeken. Heerlijk op de bank met m'n verstand op nul!

Samen met mijn vriendje nog een filmpje kijken met een wijntje en een chipje en dan ben ik helemaal opgeladen voor de drukke week die komen gaat...

De week begon met de eerste dag van Daisy en met de sleutels van het nieuwe kantoor! De perfecte combinatie :-)

We hebben een busje gehuurd om alle meubels op te halen. En hebben heel wat afgereisd, Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en Amsterdam, maar dan heb je ook wat ;-)

Bij de Praxis nog even wat verf, kit, allesvuller en dat soort handige dingen inslaan en dan zijn we klaar voor de start.

Daisy in actie in de vensterbanken van de zevende verdieping!

En als er geen mannen in de buurt zijn, dan moet je dit soort dingen zelf doen ;-)

Wit, wit en nog eens wit! Volgende week zal ik jullie al wat meer te kunnen laten zien van het kantoor, want ik wil het natuurlijk pas laten zien als het helemaal mooi en af is.

Dit is de vloer die we uitgekozen hebben! Gaaf he? Maar.... het zijn geen antieke planken, maar het is gewoon vinyl. Echt een super uitvinding! Vandaag wordt de vloer gelegd, ik ben zo benieuwd naar het resultaat!

Het werk ging gewoon door en voor je het weet zit je op je scooter op je laptop, hahaa..

Deze week zaten er namelijk ModeMusthaves in de VIP goodiebag tijdens de collectie lancering van de Mode Meisjes Josh, Maria en Tamara voor Lake Side!

De nieuwe Missoni stof is zo mooi! Het is een hele mooie zomerse stof, wat lichter dan de dikke winterstoffen. En die kleurtjes.... :-D Nog even een foto'tje en dan komen ze online!

Ondertussen ga ik ook nog stiekempjes verder met mijn nieuwe plan, genaamd ModeBijbel....

Tussen het werken door ben ik vrijdag gezellig gaan borrelen met vriendinnetjes bij Hoppe op het Spui in Amsterdam. Supergezellige spot voor de vrijmibo's!

Deze sneak preview deelde ik al een paar weken geleden al met jullie

....en nu staat eindelijk ook de trui online! Het is een lichtblauwe trui met gouden pailletjes, love it!

Daisy en ik hebben geproost op een top weekje en wensen jullie een heel fijn weekend! :-D

XOXO Elise

Volg je Elise al op Twitter?

www.modemusthaves.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties