0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week laat ik jullie het resultaat van mijn photoshoot van vorige week voor Esqualo zien en foto’s van een meeting met mijn vrienden in Palladium.

Kijken jullie mee naar mijn Diary van deze week?

Helemaal happy met mijn eigen V Ballerina's! Ook verkrijgbaar via www.JOSHV.com!

Gezellig een hapje eten met topmodel Patricia van der Vliet en onze New Yorkse vriend Richie. We zien elkaar helaas veel te weinig, omdat we allemaal zoveel reizen, maar het was super gezellig in Palladium!

Ik houd van dit soort uitnodigingen!!! #Dior

Herinneren jullie mijn shoot nog van vorige week? Het lookbook van Esqualo is ondertussen af en dit weekend zijn mijn foto's en hun collectie te bewonderen op de Modefabriek...

Maxi rokken blijven ook deze zomer hot!

Dit vind ik de leukste look, ik kan niet wachten tot de zon weer even schijnt in Nederland!

Mijn pols deze week - Een rolex en wat goude armbandjes van Astrelle en mijn Aamaya by Priyanka ring en matte zalm-kleurige nagellak #letthesummerpleasebegin

Ik ben dus altijd héél nieuwsgierig wat andere mensen in hun koelkast hebben - zoals bij MTV cribs. Deze week geef ik ook een kijkje en deel ik meteen mijn verslaving met jullie… Verse sapjes van Innocent!

Via my-jewellery.com kan je hele leuke sieraden shoppen, ik ben dol op deze grote glimmende oorbellen met goude accenten!

Onderweg naar mijn architect voor de inrichting en aankleding van mijn gloednieuwe (en gigantische) JOSH V pand in Amsterdam Zuid Oost! #Exciting Prepare for a Grand Opening!!!

Volledig in JOSH V vandaag, lekker casual met mijn Gun Jacket, Gun Bag en V Ballerina #loveit Shop de hele look via www.JOSHV.com of klik op deze foto!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties