0

Amsterdam – De Rachel Zoe van Nederland, Danie Bles, houdt iedere week voor ons een uitgebreide Photo Diary bij. Hierin zie je alles wat een topstyliste meemaakt.

Deze week stond vol reisjes. Maandag vertrok ik samen met een personal shopping klant per privé-vliegtuig naar Londen om te shoppen voor haar garderobe. Dinsdagavond kwam ik terug en woensdag ging ik alweer naar Duitsland voor Sylvie. Donderdag was ik een volle (en erg drukke) dag in Nederland om vervolgens vrijdagochtend mijn koffers weer te pakken voor mijn vakantie met Florian en Joris naar Mykonos.

Naast al dat op en neer gereis was het ook nog eens een bijzondere week, omdat mijn allereerste Grazia column woensdag verscheen. Vanaf nu houd ik elke week een column bij waarin ik Grazia-lezeressen op de hoogte houd van mijn werkzaamheden als styliste, de nieuwste musthaves, mijn favoriete shopadresjes en ultieme stijliconen.

Tevens verscheen deze week weer mijn nieuwste online magazine. Dit keer in het teken van bloggers. Bekijk ‘m hier. Inmiddels geniet ik met man en kind volop van het warme weer en de heerlijke omgeving op Mykonos. Volgende week nog meer zonnige foto’s!

In Londen met personal shopping klant

En zo is het maar net!

Te mooie jumpsuit van Azzaro

Love the look (Emilio Pucci)

Sylvie zag er weer prachtig uit bij Let's Dance

Op Mykonos! Het is hier heerlijk!

Elke dag weer zomerse setjes dragen. Zo fijn!

Het liefst draag ik elke dag shorts

Een setje in grijstinten

En iets kleurrijker...

Mijn column in Grazia. Hier ben ik ontzettend blij mee!

Mijn nieuwe online magazine is ook weer uit. Bekijk 'm hier!

Tot volgende week!

XX Danie

Volg je Danie ook al op Twitter?

www.bydanie.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties