0

Amsterdam – We hebben er een leuke nieuwe diary bij die je een kijkje gunt in het leven van Nadia Palesa Poeschmann, die we kennen als model, presentatrice en actrice. Vanaf nu zal Nadia jullie elke week een kijkje geven in de showbizz en door middel van foto’s een leuk dagboek voor jullie bijhouden!

Velen kennen haar als presentatrice van MTV Was Here en waarschijnlijk ook van de bekende reclame van Andrélon, waarin zij de streakende Ellen speelt. Nadia stond tijdens haar modellencarrière in de ELLE en Vogue en liep shows voor onder andere Hermes en Mart Visser.

"Ik neem je even mee terug in de tijd... Toen ik bij mijn mama op bezoek was (mijn trouwste fan) vond ik mijn allereerste modellenfoto EVER terug! Ik was pas 8!"

"Voor een item van MTV Was Here moest ik liftend naar Antwerpen toe. Ik had nog nooit gelift; mijn ouders zeiden altijd dat dat de ideale manier was voor een enkele reis des levens. Dus dat was wel spannend..."

"Met onder andere het model Bibiane Bouquet liep ik in het Amsterdamse Odeon een modeshow voor de nieuwe collectie van Steps. De make up werd gedaan door Eva Copper, en is zoals je kan zien lichtgevend! Met Eva deed ik jaren geleden mijn eerste shoot voor de ELLE; super grappig om haar weer te zien."

"Het televisieleven is niet alleen maar glamour, helaas... Ik ben hier op Misery Land, ik bedoel Mystery Land, gelukkig werd ik getipt om regenlaarzen aan te doen. De cameraman en regisseur waren dit vergeten... Wel een erg leuk interview geworden voor MTV met Few Kids On The Block."

"Op deze foto kijk ik niet zo gelukkig; dat iedereen aan je zit is niet altijd fijn..."

"Gelukkig zie je dat niet aan het resultaat! Klaas Jan heeft het toch maar weer mooi gedaan!"

"Voor de rol in Shouf Shouf Zombibi moest ik voor de special effects van de film mijn hoofd laten gieten... Een claustrofobisch gevoel!"

"Ontwerper Janice heeft al zijn model BFF's verzameld en ook Kim Feenstra loopt mee!"

Nadia in een lederen bikerjasje

Leuk shirt met print

De foto voor MTV

Veel plezier met mijn diary!

Volg je mij al op twitter?

(Nadia Palesa)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties