0

Amsterdam - Niet te doen hoe snel de tijd gaat, we gaan alweer richting kerst! Mijn week begon pijnlijk met een item voor MTV over crossen op een motor. Ik reed gelijk (hoe groot is de kans?) een soort van kuil in van 2 meter diep met de motor bovenop me. Gelukkig, behalve een blauwe kont niets aan over gehouden. Het jammere was alleen dat het niet op camera stond, bummer!

Het weekeinde presenteerde ik een beauty event van beautygloss.nl, superleuk al die meiden die met fashion en make-up bezig zijn. Ook ben ik benieuwd naar wat jullie wintertips zijn, hoe komen we de winter door? Wat zijn leuke kleren, welke muziek warmt ons op en waar kunnen we ontspannen?

Eerlijk is eerlijk het ziet er wel VET uit! Jammer dat ik nog niet zo goed was, maar na een uurtje of wat (!) ging het al beter. Superspannend! Ik kreeg les van Bryan Zuidinga die de DAKAR heeft uitgereden!

hier met Bryan! Ik durfde na mijn val bijna de motor niet meer op, maar je moet altijd weer opstaan in het leven en het opnieuw proberen, hij hielp een aardig handje!

Beyonce heeft al een tijd een kledinglijn met haar moeder Tina Knowles: "House of Dereon". Die kledinglijn is een succes en ze hangen binnenkort met hun eigen lijn ook in Selfridges in Engeland. Deze foto werd genomen tijdens de Londen Fashion week tijdje geleden dus. Maar sexy kleding!

Tijdens het AVRO televisierringgala was ik live te zien op de site van de AVRO waar we samen met de kijkers twitterden en contact hadden over de genomineerden en de mensen op het gala, wie was goed gekleed wie niet? Wie gaat er winnen? etc. Ik zat daar met actrice Esmee van Kempen, Sterretje & Joris Lam (deed programma met Jort Kelder). Het is erg tof om zo met 'vreemden' live feedback te geven op zo n event!

Het beautygloss event was tof! My Greatest Party organiseerde het met Mascha die weer beauty-blogt. Ik co-presenteerde het met Masha. Er waren zoveel meiden, alleen maar meiden en het was zo tof om iedereen zo bij elkaar te hebben. Gewoon echt gezellig! Girls only! Hier zie je mij met Mascha we hebben dezelfde soort jurkes van Karin Miller aan. Prcahtig veel complimeneten over gehad! Je moet alleen wel je buik in houden, maar ja gewoon rechtop staan en niet in een s-vorm.

En daar hoort natuurlijk confetti bij!

Hoe lekker is dit? Cupcakes.. MMMMM

En er werd ook gescout voor het nieuwe model van mydress. Gaby selecteerde een hele rits potentials en die kregen een mini-catwalk training van mij en binnenkort wordt bekend gemaakt bij mydress wie heeft gewonnen!

Dit was de jurk die ik aan had, beetje art deco-achtig of zo wel gaaf!

Ik weet dat dit een fashion blog is, maar voor veel mode wordt inspiratie gehaald uit de natuur hoe cool is deze ouderwetse paddenstoel?

Met een nieuw seizoen en wat vrije uurtjes is het heel verleidelijk om diverse winkels te bestormen, zeker als je toch al door de stad fietst.. Ik heb deze suede Puma's gescoord, chiquer als de zwarte variant en superleuk onder een leggingkje of mooie jeans. En lekker comfi. Alleen wel ff inspuiten met een beschermlaag!

En toen fietste ik langs de Riverisland zie ik deze stoere laarsjes! Zo fijn heb er al veel complimenten over gekregen en ik ben 1,80 waardoor sommige gasten die ik moet interviewen zich een beetje kort voelen dus dan zijn platte schoenen een uitkomst. En geen pijn aan je voeten :)

De GRAZIA organiseerde de "speel met stijl awards" Hiet zie je met Marvy Rieder, we kennen elkaar van modellenwerk, al van superlang gelee! Soms worden we voor elkaar aangezien, zo erg dat zelfs onze moeders wel eens zeiden van "goh ik zag je op tv in een fragment wat liep je mooi" "eeh was ik niet" haha

Ik blog regelmatig over haar en hoe graag ik meer verschilllende dingen zou doen met mijn haar.. Check Maureen Powel (model en eigenaresse taartenwebshop)! Wow wat gaaf! Ze heeft het een vriendin laten doen. Ik wil ook! Bij deze

Ik ben heel benieuwd naar jullie wintertips! En bij deze nog een tip van mij, ik breng 2 x per jaar wat kleding naar een 2ehands winkel, je moet het natuurlijk wel netjes aanleveren maar dan krijg je gewoon nog geld voor je kleding, superhandig! En de rest gaat naar de containers die door de stad staan voor Afrika of het leger des Heils.

Tot volgende week!

Volg je mij al op Twitter?

(Tekst: Nadia Palesa)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties