0

Amsterdam – Bijna dagelijks zien we haar op de buis bij MTV: Nadia Palesa Poeschmann, die we kennen als model, presentatrice en actrice. Vanaf heden zal Nadia jullie elke week een kijkje geven in de showbizz en door middel van foto’s een leuk dagboek voor jullie bijhouden!

Deze week schrijf ik mijn diary vanuit Praag, dus daar lig in dan in mijn hotelbedje mijn week af te tikken. Het was een bizar drukke week, maar laat ik met het goede nieuws beginnen: Tess Milne (mijn collega bij MTV) en ik gaan de Dutch MTV Awards presenteren! Het event zal 13 oktober plaatsvinden en het belooft een heus spektakel te worden! Genomineerd zijn Ben Saunders, De Jeugd Van Tegenwoordig, Go Back To The Zoo, Afrojack en Baskerville. Ze gaan de strijd aan met elkaar.

De grote vraag is alleen natuurlijk: wat trek ik aan? Misschien kunnen jullie me helpen met wat ik dan zal aantrekken? Verder had ik een shoot voor Sheila & Gideon, liep ik de show van Raak, produceerde ik mijn eigen shoot, heb ik meelwormkoekjes gebakken in Brabant, heb ik een vet item voor MTV was Here opgenomen en nu zit ik voor een nieuwe AXE commercial in Praag, hoe spannend!

Veel plezier met mijn diary!

Volg je mij al op Twitter?

(Nadia Palesa)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties