0

Amsterdam – We hebben er een leuke nieuwe diary bij die je een kijkje gunt in het leven van Nadia Palesa Poeschmann, die we kennen als model, presentatrice en actrice. Vanaf heden zal Nadia jullie elke week een kijkje geven in de showbizz en door middel van foto’s een leuk dagboek voor jullie bijhouden!

Deze week vertelt Nadia over haar shoot met Miljonair Magazine, haar liefde voor sterrenprintjes, wat ze droeg op Valtifest, hoe veel ze van haar baan houdt en meer. Enjoy!

"Jeej, mijn cover van de Miljonair is uit! Het was echt een leuke shoot in Den Haag! Michiel Laurens was de fotograaf. Toen ik binnenkwam dacht ik "Is dat nou de fotograaf of de assistent", omdat hij nog zo jong is. Maar hij was supergoed en schoot heel snel. Het leuke was dat mijn vriendin Charlotte ook op de shoot aanwezig was; zij is redacteur bij het blad en begon daar als stagiaire."

"Toen Michiel een flauwe opmerking maakte gaf ik hem natuurlijk deze! ;)"

"Ook al dacht ik 8 jaar geleden de eerste te zijn die sterren leuk vond, is het inmiddels een trend die maar blijft bestaan, en vooral nu zijn ze weer helemaal terug! Je ziet ze weer bij D&G en zelfs bij Chanel. Ik ben alleen wel blij dat ik die ster-tattoeage niet heb genomen... Ik vind RIKA overigens een leuk winkeltje; niet goedkoop, maar wel heel tof!"

"Zie ook Fergie in haar geel-zwarte sterrenjurk!"

"Deze modellen zien er "delicieux" uit! Het enige jammere is dat je tegenwoordig dus niet meer heel origineel bent met dit printje. Echter, dat sterren blijven fascineren staat vast!"

" Op de borrel van het 25-jarig bestaan van Quote - waar ik deze maand in sta - vroeg ik mij af of deze ober planten of hapjes serveert?!"

"In de ochtend (ja, 2 x deze week) om hálf 8, verzamel ik al mijn moed bij elkaar en ga ik kickboksles doen bij Deldasport in Oostzaan. Dan heb je het gelijk gehad, genoeg positieve energie over voor de rest van de dag en 's avonds tijd voor mijn vrienden of mezelf."

"Met dit herfstweer (oh, nee, het is nog geen herfst) heb ik maar alvast een legergroene Cinderella True Army jas gekocht van Gsus Sindustries! Perfect voor op die fiets, en met buitenopnames uiteraard. Gelijk maar even een shirt met een too cute wolfje erop gescoord."

"Een beetje rock 'n roll look doet mijn humeur wonderen!"

"Voor het nieuwe seizoen van MTV moet ik even wat nieuwe make-up scoren, en de keuze in MAC's snoepwinkel is overweldigend. Ik weet in ieder geval wel dat ik het pand niet verlaat zonder de kleur rood! Ohja, ze hebben een rode gloss, genaamd Lasting Lust, en die is niet van je lippen af te krijgen. Ideaal voor premieres, uitgaan en opnames. Hij geeft niet af - dus ook niet op je tanden - en als je thuiskomt zijn je lippen nog steeds vuurrood."

"Toen ik deze aarbei outfit zag liggen op de afdeling van Nickelodeon moest ik hem natuurlijk even aantrekken. Ik voelde me een complete malloot, maar heb erg gelachen!"

"Een festival waar ik elk jaar naar uitkijk is Valtifest. Het thema van dit jaar was "All in the Family". De grap is om dan clichés te vermijden; je gaat dus niet als opa of tweeling, maar borduurt verder op het thema. Ik was aan het twijfelen tussen "zwarte schaap" (van de familie), "rotte appel" of "ui" (familie-uitje). Uiteindelijk besloten mijn BFF Maurien en ik om als "twisted sisters" te gaan, ofwel familiespel!"

"En dat leidt tot komische situaties. Hier kwamen wij andere Twister-familieleden tegen, dus we besloten maar een potje te Twisteren!"

"Niet mijn beste foto, but I love my job! Hier waren we op de vlooienmarkt in de Ijhallen in Amsterdam Noord (je pakt het pondje en je bent er zo, vlakbij MTV). Eens in de zoveel tijd is daar een markt die echt super goedkoop is, al moet je wel een neusje voor fashion of vintage hebben. Er is namelijk ook veel troep. Maar zeker leuk om een keer te doen!"

"Even uitrusten; we waren op het festival Salvations aan het draaien. Jammer dat het de hele dag regende, maar het was een geweldige line-up!"

"Met Romano presenteer ik de wekelijks terugkomende gadget-rubriek van MTV Was Here. Soms zitten daar echt hele toffe en uiterst handige app's bij! Afgelopen week behandelden we de gadget "Appblaster" met de app "Alienattack", wellicht meer iets voor je broetje, dit vechtspel voor op je iPhone. Het is ongelofelijk wat je allemaal met je mobiel kan doen, nowadays. Ik weet wel dankzij deze rubriek dat ik niet meer zo blij ben met Blackberry!"

"Ik ben erg blij met deze broek van SOS; wat mij betreft kunnen wijde pijpen weer! De jas is van Goosecraft. Altijd goed zo'n bikermodel, lekker tijdloos. Deze foto werd genomen door Mirjam de Boer, mijn persvoorlichtster bij MTV. We hebben hem gewoon buiten genomen; met een leuk photoshop-programma knalt hij er echt uit!"

Veel plezier met mijn diary!

Volg je mij al op Twitter?

(Nadia Palesa)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties