0

Amsterdam – Iedere week houdt MTV VJ en model Nadia Palesa voor ons een Photo Diary. Niet gek van deze chick is super stoer én super glamorous tegelijk!

Deze week laat Nadia ons een kijkje nemen bij de show van Ronald Kolk, een overnachting in Huis ter Duin en nog veel meer! Kijk je mee?

Onze week begon met een interne presentatie voor de sponsors van Nickelodeon, MTV en Comedy Central. Tess en ik kondigden iedereen aan en af, de locatie was in TROUW dus het was wel tof om dat eens met daglicht te zien!

We waren uitgenodigd door SO PR om naar een modeshow te komen in Noordwijk genaamd "Fete de la Vue" een show met brillen. De styling werd gedaan door Bastiaan van Schaik en de modellen hadden echt heel mooie jurkjes aan o.m.g. Na de show gingen we dineren en tijdens het dessert gingen we losdeze foto met de stylist Mike de Boer en Karlijn Visser (COSMO).

Hier zie je 1 van de modellen met een jurkje van Supertrash. Zo sexy, de achterkant is een soort van open,, heel nice.

Met mijn vriendin, model Marvy Rieder maak ik het feest onveilig. We doen een dansje en hebben veel lol. We dansen totdat er bijna niemand meer is haha..

We slapen ook in het hotel en ik wil echt niet wakker worden....

Een bril met gewone glazen is best tof eigenlijk! Ik wil ook een bril! Zouden mensen anders op je reageren omdat je slimmer kijkt (lijkt)? Deze is van een vriendin maar ik ga er deze week een aanschaffen.

Dit is een deel van de crew van het castingbureau 'A MILLION FACES' en het agentschap "Creative Connectors". Zij doen veel voor me en het is altijd supergezellig!

En er moet natuurlijk gesport worden, hier krijg ik een buikspierklasje het ziet er enigszins debiel uit, maar naderhand voel ik me altijd top.

Ook ging ik naar een Karen Millen borrel met Mascha (beautyblogster)

Hier zie je me tijdens een show van Ronald Kolk

Volg je mij al op Twitter?

XX Nadia Palesa

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties