0

Amsterdam - Elise begon vorig jaar haar webshop ModeMusthaves.com en is nu al één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat ze allemaal meemaakt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

ModeMusthaves bestaat deze week precies 1 jaar! Wie jarig is trakteert en wij doen dat in de vorm van cadeautjes bij je bestelling, gratis shopping money en heel veel nieuwe musthaves! Kijk snel verder voor alle ins en outs…

Mijn weekend begon heel relaxed bij de MoodSalon in dit prachtige kasteel! Het was een superleuke en bijzondere middag! Klik op de foto om er achter te komen wat het precies is...

Oooowooow... Ik werd deze week heel erg verkouden, voor het eerst sinds een jaar! Dus ik haalde even alles uit de kast om weer beter te worden.

Ik bleef zelfs twee dagen thuis(werken ;-) Grote voordeel: mijn vriendje verzorgde me goed met lekkere fruitsalades. Jammie!

En kijk eens waar hij mee thuis kwam: een knaloranje iPhone! Van ColorSwitch.nl. Love it.

Wat vinden jullie van de Studded Duffle Bag in het zilver? Binnenkort online, ik houd jullie op de hoogte!

Er komt nóg een musthave in het zilver! En deze komt vanmiddag al online: de Claw Bracelet. We hebben er super veel vraag naar gehad en eindelijk is het zo ver :-)

De laatste tijd heb ik zo veel nieuwe musthaves ingekocht, natuurlijk heb ik zelf ook geshopt bij ModeMusthaves!

Toen ik dit iPhone hoesje spotte bij de laatste Fashion Week, heb ik even moeten zoeken....

...maar we hebben 'm gevonden! Hallo, meneer De Uil voor jouw iPhone. Hij is er in twee kleurtjes.

Ook staat het roze jasje online, Hij ging als een trein en komt gelukkig vandaag weer op voorraad, volgende week de turquoise kleur! Maar er kwamen nog veeeeeeel meer nieuwe musthaves online! Kijk snel verder...

 

SNEAK PREVIEW: Niets is wat het lijkt....

Donderdag was het de eerste verjaardag van ModeMusthaves, we hebben echt megaveel lieve felicitaties ontvangen op Twitter, Facebook, Instagram en de mail. Heel erg bedankt!!

Wie jarig is trakteert! Dus.... wil jij bovenstaande musthaves bestellen? Dan krijg je er GRATIS een Peace Bracelet bij :-)

Nog meer feest, want we hebben 7500 likes op Facebook! Dé kortingscode voor GRATIS SHOPPING MONEY is: "Facebook7500" Shopze!

Ik mag dan wel ziekjes zijn, maar van al deze nieuwe musthaves, zo veel leuke klanten en lieve felicitaties word ik echt heel blij!

Dit weekend doe ik het rustig aan en dan gaan we volgende week gewoon weer vrolijk verder met het plaatsen van nieuwe musthaves. You ain’t seen nothing yet :p

Oowja… Woon je in omgeving van Amsterdam? Dit weekend zijn de Rollende Keukens bij het Westergasfabriek terrein. Schijnt heel leuk te zijn, een soort Parade. Fijn weekend, ook als je niet naar de Rollende Keukens gaat ;-)

XOXO Elise

Volg je Elise al op Twitter?

www.modemusthaves.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties