0

Amsterdam – Afgelopen week ging weer megasnel, naast het werken hakten de pre-kerst borrels er ook weer in, zo was er de borrel van mijn eigen modellen bureau Creative Connectors (A million faces), het gala voor het goede doel en een concert van Metronomy (bij lancering Ralph Lauren denim) en omdat ik zo van muziek houd (nu ik bij mtv werk is het stiekem ook een goed excuus om nieuwe en bekende artiesten te checken) heb ik sing- & songwriter Dotan gechecked in Paradiso, was superleuk!

Op het topnotch feestje met vriendin Joady (zij doet de PR bij Comedy Central) en Sara Nix (model en producer) zo gezellig het thema was 'smoking with a twist' dus het muzikaal talent liep rond in bizarre smokings, wij hebben lol gehad en het leuke was dat een deel van de artiesten die bij het label zit optraden.

Zoals Gers Pardoel die hier optrad!

Ik wilde natuurlijk niet de hoofdprijs uitgeven maar wel wat met het thema doem, dus ik heb snel een smoking gehaald bij de H&M en ik had nog een mooie ijzeren stropdas van mijn moeder gekregen (dus die kwam goed van pas)!

Ook werd de nieuwe winkel gelanceerd van Kiboots in de Utrechtsestraat, hier ben ik met eigenaresse Jovanna. Zij heeft met haar vriend deze boots bedacht en verspreid ze nu over de hele wereld, nice!

Wat ik echt een beeldschone vrouw en steengoede actrice vind ik Angelina Jolie! Love her. Ik gebruik vaak eyeliner meetse zo n potje dus geen stift, en Angelina doet dat hier heel mooi met nude gloss achtige lippen en dan een subtiele maar sterkte eyeliner!

Hier heeft RiRi hem maar dan in een felle kleur! Hij hoeft dus niet alleen in het zwart ook leuk om mee te experimenteren!

Dan was er ook nog het Health Foundation diner in het Hilton! Voor het goede doel werd er een netwerkchallenge georganiseeerd met als doel geld inzamelen d.m.v een veilig etc. Het was een close call, maar mijn vriendin Anna Liss (van de Fashion Lisst) heeft hem gewonnen zij had echt veel geld opgehaald! Hier ben ik met 2 vriendinnen!

Met de veiling kon ik financiel niet mee doen natuurlijk, maar een lot kopen kon er wel vanaf, niets gewonnen (natuurlijk) maar wel voor het goede doel mee gespeeld. Hier ben ik met mijn vriendinnetje Hester.

Oh ja dit zijn leuke eyeliners om mee te experimenteren qua look! Ben benieuwd... ook naar jou tips :)

Tot volgende week!

Volg je mij al op Twitter?

XX Nadia Palesa

(Beeld en tekst: Nadia Palesa)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties