0

Amsterdam - Zo daar ben ik weer, zoals je merkt is mijn Diary verschoven naar I Love Beauty News, dit omdat ik binnenkort naar Australië ga om daar o.a modellenwerk te doen en een acteer workshop te volgen. Ik moet alleen nog wachten op mijn toelating van de werkvergunning.

Verder zie ik er enorm naar uit je jullie te berichten over mijn werkgerelateerde avonturen, beauty, fashion en ook tips en feed back van jullie te krijgen! Bekijk snel mijn eerste beauty blog:

Ik begon de week goed met een concert van RIHANNA! 23.000 fans hadden zich in het Gelredome verzameld om RiRI live te zien. Ik vind het fascinerend; zij is nog maar 23 jaar en verdient miljoenen!

Rihanna d'r kleding en make up tijdens de show waren supergoed. Hier zie je de gekleurde hakken en de iets wat tropisch ogende hoge short met bijpassende top, vol kralen!

Ook ging ik stappen met mijn vriendin (model) Linda Lotte, het Magna Plaza was omgetoverd tot een party met redelijk veel hiphop very nice! Rode lippen btw zijn weer helemaal in deze winter. Het grappige is altijd als ik rode lippen doe krijg complimenten! Ook overdags als ik moe ben beetje rode lippen en je oogt weer frisser. Je moet het alleen niet zo gauw doen als je hele dunne lippen hebt.

Dit vind ik bijvoorbeeld een mooi make-upje, rode lippen en de ogen wat rustiger.

Ik gebruik graag de rode lippenstift van MAC, maar je kan natuurlijk ook een ander merk gebruiken, die van Guerlain (nummer 122) is ook fantastisch! Wil je dat ie lang blijft zitten dan gebruik je de prep en prime van MAC eronder. Wat is eigenlijk jouw favo kleur op dit moment?

Romano en ik presenteren de gadget rubriek bij het programma MTV WAS HERE , met vaak hilarische afzeik momenten. Hier hadden we opnames. Mijn schoenen zijn van PUMA en mijn jasje van Gooscraft! Styliste Graziella Ferraro doet de styling voor deze rubriek, ben erg blij met de kleding!

Xelly Cabou van Kasbergen doet dan vaak de make-up, zoals je hier ziet heel subtiel wat groen wat weer matcht met mijn kleding. Mooi is dus om licht te beginnen en dan naarmate je verder je oog uit gaat donkerder te gaan. En ook onder met wat oogschaduw (ook groen) op een kwastje je oogrand verder te accentueren.

Ik heb mijn voor het eerst sinds een hele lange tijd verwend bij een schoonheidsspecialste van HANNAH huidverzorging. Ze bekijken je huid met een apparaat en dan weet je wat voor een huidtype je hebt en dus hoe het moet verzorgen. Echt raar dat ik zoites nog nooit heb gedaan, want ik smeer wel, maar wist niet precies wat voor huidtype ik had. Dit is geen pilitiefoto, maar hier zie je de huidanalyse. Hier zie je op welke vlakken je huid okay of goed is en wat je kan verbeteren.

HANNAH heeft een hele uitgebreide verzorgingslijn en is niet superduur. Het grappige is ook dat ze 'promoten' om ouder te worden; "we kunnen je niet jonger maken, maar wel goed advies geven zodat je er optimaal uit ziet". No bullshit dus.

Ik gebruik vooral deze lijn.

Hier ben ik aan het inspreken, de stem die je altijd hoort over een programma heen die neem je apart op naderhand bij de beelden. Dit leidt vaak de grappige situaties als je bv. cola hebt gedronken, haha!

Samen met vriendin Suus (ook model en jurist) een gratis rit gescoord op het Westergasterrein van een soort riksja, superhandig zo waren we nog op tijd bij de sale van American Appareal, waar ik helaas niet echt slaagde.

Tot volgende week!

Volg je mij al op Twitter?

XX Nadia Palesa

(Beeld en tekst: Nadia Palesa)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties