0

Amsterdam – Vanaf deze week hebben we een geheel nieuwe photo diary erbij, van niemand minder dan Kim Kötter! Deze beauty is niet alleen Miss Universe Nederland geweest, maar ook nog eens succesvol presentatrice. Verder is Kim eigenaresse van Miss Nederland, Miss Universe Germany, Mr Nederland en alle provinciemissen. Een bedrijf met ambitieuze Missen in de maak.

Buiten dit was Kim te zien in de tv-programma’s Stinkend Rijk & Dakloos, Health Angels, Ik Miss Nederland en Fort Boyard.

Kim geeft je elke week een kijkje in haar leven, waarin vele reisjes, events en business centraal staan. Bij deze een korte introductie van Kim in deze unieke wereld: “Een Nederlandse Miss moet echt weer eens hoog kunnen scoren bij de internationale verkiezingen. Wij weten precies welke voorbereidingen daarvoor noodzakelijk zijn. De kwaliteit van de missen dit jaar ligt erg hoog. Het wordt tijd dat de mensen thuis daarvan ook weet krijgen! Het is een bijzonder leuk wereldje met internationale glitter & glamour & kansen, je maakt kennis met hele bijzondere mensen die je anders nooit zou ontmoeten, maar ook een wereldje met hoge verwachtingen, polderglamour met een lach en een traan, concurrentie, vooroordelen en keihard werken. “

Bekijk snel de foto’s om te zien wat Kim afgelopen week allemaal gedaan heeft!

Volg je Kim al op Twitter? En wat vinden jullie van haar allereerste diary?

www.missnederland.nl

(Vormgeving: Sarah Watts)

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties