0

Amsterdam – Vanaf heden hebben we een geheel nieuwe photo diary erbij, van niemand minder dan Kim Kötter! Deze beauty is niet alleen Miss Universe Nederland geweest, maar ook nog eens succesvol presentatrice. Verder is Kim eigenaresse van Miss Nederland, Miss Universe Germany, Mr Nederland en alle provinciemissen. Een bedrijf met ambitieuze Missen in de maak.

In de nieuwste diary vind je onder andere nog een paar laatste foto’s van haar heerlijke vakantie, handige beautytipsdie we direct overnemen en leuke uitdagingen. Kijk snel verder!

"Dry Shampoo van Lee Stafford: top spul! Bij Etos gekocht. Als je haren een beetje vet zijn of als je je haren wat meer houvast wilt geven is dit echt super! Je sprayt dit op de aanzet van je haren en masseert het iets in. Je kapsel zit super en weg vet haar."

"Uitdaging... Op vakantie in 10 minuutjes douchen, mascara, haartjes kammen en tanden poetsen! Yes, het is gelukt!"

"Op vakantie heerlijk ingesmeerd door mijn nichtje met zonnebrandcrème van Hannah. Ik werd ondanks de factor lekker verantwoord bruin! Zo'n schattige masseur krijg je er helaas niet bij, hihi..."

"Nog een uitdaging! Om 15.15u landen op Rotterdam Airport, anderhalf in de file staan, en binnen 1.5 uur haar & make up en avondjurk aan, eten, en om 19.15 aan komen bij Carré voor de Televizierring. Dit lukt alleen maar met geweldige visagist David Stella! Kennen jullie 'm nog van MAC? Op alle fashionweeks over hele wereld heeft hij de modellen gemakeupt. Ook bij tv programma Trinny & Susannia is hij verantwoordelijk voor de make-up!"

"Hmmm... Verstandskiezen laten trekken is nooit leuk! Maar, voor mijn tandarts Olav kom ik graag terug! Geen pijntje gehad! Over 7 weken de andere twee!"

"Vrijdag weer naar de kapper! Ik wil terug naar deze haarkleur! Zo'n zin in! Mijn kleurdeskundige Nicole bij Assink Pure Identity is echt de allerallerbeste. Zij kan toveren met de kleuren van REDKEN."

"Ja, de oplossing tegen wallen! Als jullie mij een beetje kennen dan weten jullie dat ik weinig slaap en heel veel uren maak, en er dan ook nog van me verwacht wordt dat ik er redelijk uitzie. Onmogelijk zou je zeggen! Mamatrix van Pascaud is echt waanzinnig. Je spuit het goedje op de gekoelvriesde oogpads en legt ze 20 min op je wallen. Voilà! Weg wallen!"

"Jureren bij de ProefEet in Enschede is nooit goed voor de lijn. Drie gerechtjes per restaurant... Eeeeuhm 30 restaurants... 1,5 kilo zwaarder volgende dag, haha. Onwijs gelachen met Joop Braakhekke! Vandaag kreeg ik deze krant opgestuurd. Erg grappig! P.S. mijn kilo's alweer kwijt! Daarover later meer!"

"Ik draag tegenwoordig overdag geen foundation meer! Dit spul is top! Daywear van Estée Lauder. Het is een soort van dagcreme die opkleurt naar je eigen huidskleur, maar met het effect van een foundation. Met SPF 15!"

"Met mijn zussies en mijn mams naar jazzcafé in Belek! Gezelligheid!"

"De Linda is uit! Benieuwd wat jullie ervan vinden. Andere look hè! Te gekke dag gehad tijdens de shoot."

"Echt heel veel reacties gekregen op alle beautytips in Linda magazine! Ik had er nog veeeeel meer! Maar paste niet op drie pagina's... Dus alle andere tips komen aankomende weken hier op ILBN!"

"Met mijn vader en zusjes in het hotel! Voyage Belek! Trouwens, erg grappig dat ik in dit hotel Facebook vrienden tegenkwam... Zo leuk!"

"In een prachtige jurk van Addy van den Krommenacker mocht ik de rode loper op van de Televizier-ring! Een heel bijzondere avond. Hier aan de zijde van Kees Tol & Jenny Smit. Schatten zijn het!"

Volg je Kim al op Twitter? Wat vinden jullie van haar photo diary?

www.missnederland.nl

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties