0

Amsterdam – Vanaf heden hebben we een geheel nieuwe photo diary erbij, van niemand minder dan Kim Kötter! Deze beauty is niet alleen Miss Universe Nederland geweest, maar ook nog eens succesvol presentatrice. Verder is Kim eigenaresse van Miss Nederland, Miss Universe Germany, Mr Nederland en alle provinciemissen. Een bedrijf met ambitieuze Missen in de maak.

Afgelopen week stonden er weer veel leuke dingen op de planning. Zo genoot Kim van het zonnetje in Rome en was ze te gast bij 3FM. Kijk snel verder voor meer!

"Wat heb ik een zware job! Voor de presentatie word ik lekker omgetoverd! Mijn nageltjes gedaan en ik kan ondertussen lekker verder mailen! Deze nagelstylistes zijn trouwens afgelopen jaar wereldkampioen geworden! Erika Groen. Top meiden!"

"Bij 3FM Ekstra Weekend te gast. 5 jarig jubileum! Jan de Hoop, vanVelzen, Miss Petra & ik zijn vaste gasten van het programma en mochten ook even aanschuiven bij Gerard Ekdom & Michiel Veenstra! Heerlijk!"

"Op bezoek bij Ekstra Weekend! 3FM!"

"In Rome, wat een geweldige stad! En wat een lekker zonnetje toch met je doet hè!"

"Bij de geluksfontein Trevi in Rome! Ik heb 2 muntjes gegooid. Eentje voor mijn vriendin, dat ze maar snel zwanger mag worden van een gezond kindje en de tweede voor een paar lieve mensen in mijn omgeving. En voor mijn overleden vriendin héél veel liefs."

"#gtpmj - Jeroen van Koningsbrugge is vorige week zaterdag bij "Ik hou van Holland" gestart met deze actie! Niemand weet wat het betekent en iedereen wil het weten! Voor stichting Dream4Kids worden zoveel mogelijk van deze shirts verkocht! En ik ben gevraagd om ook een beetje te helpen met aandacht voor deze actie! Samen met Jeroen, Tanja Jess, Charly Luske en anderen pakken we dit op! Helpen jullie mee?"

Volg je Kim al op Twitter?

www.missnederland.nl

(Tekst: Renée Sturme)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties