0

Amsterdam – Kim Kötter was in 2002 Miss Universe NL en daarna erg druk geweest als actrice, model, presentatrice en organisatrice. Naast dit alles runt ze ook de bedrijven zoals Miss Nederland en Miss Universe Nederland.

Kim heeft weer drukke weken achter de rug! Zo was ze bij haar eigen top talent academie op het ROC van Twente. vloog ze naar de Filipijnen met een rampzalige vlucht voor miss Earth Nederland Jill Duijves. Bekijk snel de foto’s hier…

Samen met de beste kapper van Nederland 2010 Maikel Assink heb ik een eigen top talent academie op het ROC van Twente. Dit jaar speciaal voor kappers met heel veel potentie. Deze masterclass stond voor Visagie & haarstyling voor shoots. Ik werd als juf ook even ingezet als model.

De setting zit er in en ondertussen word ik door Visagiste Esmée Bos opgemaakt met een smokey eye look incl foundation etc in 20min.

De klas zat aan haar lippen gekluisterd. En ik ook! Ze gebruikt voor het oog, maar 3 producten. Zwarte zachte Kohl potlood, 1 kleur oogschaduw en mascara. Die zwarte Kohl lekker schmutzig doet 't 'm!!

En dan haal je de setting los, je toupeert 'm en dan denk je: wordt dit wat?? Daarna alleen maar doorborstelen met een zachte borstel. Extension borstel en je krijgt echt een geweldige krul. De manier van borstelen of kammen bepaalt je krul/slag.

Vanuit deze basis kun je alle stylen creëren die je maar wilt!!! Wat een bos zo hè!!

En dan ben je op de Filipijnen na een rampzalige vlucht. En dan wacht er een heerlijke massage...

Een vlucht van iets meer dan 11u heb ik 8u bijna op toilet doorgebracht. Een massage om de misselijkheid weg te nemen hielp echt!!!!!

In Azië worden je nageltjes altijd keurig gelakt!

Hier met Miss Earth 2010. Wat is ze knap hè!!

De finale van Miss Earth in Manila! In Josh V en een tas vol Nederlands snoep en natuurlijk de Nederlandse vlag om onze miss aan te moedigen!

Kijk!! Onze miss Earth Nederland Jill Duijves. Normaal gesproken mag niemand backstage bij de missen, maar dit keer kon ik er steeds stiekem bij! (ze dachten bij de Security dat ik een miss was) Dus alles kon ik doornemen met Jill. Uitzoeken van de minst slechte kapper bijv. ;-) wij zijn verwend met CHI. Ik weet het..

Een bizar verhaal!! Hoe klein kan de wereld zijn... Miss Slovenië en onze miss kwamen er in Manila achter dat ze beiden met dezelfde (bekende) voetballer daten..... Absolute no Go!

Onze Jill werd echt continue vooraan opgesteld. Hier in een prachtige creatie van Addy van den Krommenacker. Helaas heeft het niet mogen baten!

Jill na afloop met haar trotse moeder. Wat mooi opgemaakt is Jill hè! Echt de Visagie was niet goed. Tot ze hoorde dat er een visagist kwam die de presentatrice zou doen. Hihi toen is ze bij hem als enige miss in de stoel gaan zitten.

De dag na de finale. We zijn er tussenuit gesneakt ;-) even een paar uurtjes sinterklaas shoppen voor de mannetjes thuis. En voor onszelf een heeel klein beetje. Manila is vooral een viezige stad moet ik eerlijk bekennen.

Net terug in NL, nog steeds ziek, maar natuurlijk meegedaan aan de skyradio christmas tree for charity actie!! Met Kees Tol heb ik gestreden voor Artis. Ja zij zijn een stichting!! Doen veel mooie dingen. Ik vind eigenlijk dat wij de mooiste boom hadden. ;-) Maar alle goede doelen waren top en verdienden de prijs. Lieke & Jetteke hebben met hun nieuwe stichting Feedback de prijs gewonnen! Gaaf. Wij hebben toch nog 1000,- verdiend voor Artis. Vind je onze boom het mooist? Ga dan naar telegraaf.nl en stem op die van ons! ;-)

Jeetje.. Zelfs in het nieuws met een tweet over mijn bacterie. Moet niet gekker worden! ;-)

Op uitnodiging van de burgemeester van Enschede mocht ik met 14 andere vrije geesten meediscussiëren over allerlei nieuwe innovatieprojecten. Hele belangrijke toppers uit allerlei branches met twents geboortegrond schoven aan. Heel bijzonder.

Eindelijk hier het resultaat.. 10 pagina's in Vision magazine.

Met 2 uitklapposters. Fotografie Hans Petersen.

Tot volgende week! Liefs Kim.

Volg je Kim al op Twitter?

www.missnederland.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties