0

Amsterdam - Het was een hele volle week met heel veel belangrijke meetings.. En uit logeren. Dat ga je uiteindelijk echt wel zien in je gezicht. Ik ben zo blij dat ik dan een paar uurtjes even naar de kapper kan, mijn gezicht even kan laten tannen en dat ik me mag laten waxen en dat ik de goede vitamines heb. En dat er kleding voor me uitgekozen wordt bij de sponsor!

Ik heb er jaren over gedaan om uit te fiegelieren wat fijn voor je is, hopelijk kunnen jullie met deze tips al heel snel wat ;-) #Hannah #beaubronz #Redken #pureology #solgar #waxangel020 #braez #jackyluxury #goededoelbedels

Kennen jullie Delete waxing professionals al? In Amsterdam en bijna in Utrecht! Super super fijn qua brazilian waxing!! Geen pijn! De wax blijft namelijk niet aan je huid vastplakken. En de stressbal in je handen doet ook wonderen! (resultaat nog meer overigens)

Zo super trots op onze Miss Earth Nederland! Ze zit nu in Manila om NL te vertegenwoordigen en dat doet ze echt meer dan fantastisch!! Kan de verrassing van het jaar zijn!!

Bij de vip sale van 1 van mijn sponsoren Braez! Kijk eens wat een te gek jasje ik heb gekregen!!

Hier op de foto met 1 Vd eigenaren van Braez en met Angela Hoogeveen, presentatrice en producente van Beauty plus magazine! Waar ik afgelopen weken mee op RTL4 te zien was!

En check deze lammy!!!! Ook gekregen van Braez! Wow hè!!

Argan 6olie van Redken is een wonderolie... Te gebruiken als verzorging van de hoofdhuid & haar. Zorgt voor glanzend verzorgd haar zonder vettig aan te voelen!! Eindelijk een olie die niet vet maakt. Echt mooi!

Heb jij ook na het kleuren dat je haar zo stinkt naar ammonia?? Pureology zerosulfate wordt dan je held!

Top spul van Hannah! De cell active! Deze crème smeer je stiekem op je wangen om bijv blosjes te krijgen! Je stimuleert de celvernieuwing hiermee.

Een kleine greep uit mijn vitamine voorraad. Ik voel me er zoveel beter op!! Wel innemen na je ontbijt. Niet daarvoor. De rhodiola is voor extra energie! Zit ginseng in. (ben dol op ginseng)

Benieuwd hoe dit zit?? De zeemeerminnenshoot voor Vision magazine komt bijna uit met 10 pagina's shoot. En nog een centerfold! Dit stukje huid is een onderdeel van 1 van de vele foto's.

Hoe bizar is dit? Ik met een levensechte zeemeerminnenstaart. De rest van de foto mag ik pas op 3dec vrijgeven. Hans Petersen is echt een geweldige fotograaf.

In de make up voor de opnames van de commercial voor Goede Doel Bedels. Esmée Bos maakt me mooi! Commercial zal eerste 2 weken van December 90x te zien zijn op SBS6 & Net5.

Kijk stiekem mee in de setting! Bij Kötter wonen. Van de Goede Doel Bedels ben ik al 5jaar trots het gezicht. Inmiddels al 900.000,- aan goede doelen gestort.

Tot volgende week! Liefs Kim.

Volg je Kim al op Twitter?

www.missnederland.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties