0

Amsterdam – Kim Kötter was in 2002 Miss Universe NL en daarna erg druk geweest als actrice, model, presentatrice en organisatrice. Naast dit alles runt ze ook de bedrijven zoals Miss Nederland en Miss Universe Nederland.

Deze week was Kim druk in de weer met de kindjes van haar zus. Gelukkig zit de liefde voor beauty-artikelen in de familie, haar nichtje is er ook dol op! Ook was Kim aanwezig bij de lancering van een nieuw slippermerk Flipsters (super handig voor bij het lakken van je teennagels of tijdens een dagje sauna!) en ze mag een waxbeurt weggeven! Bekijk hieronder snel de foto’s…

Mijn twin-neefjes zijn gedoopt! En grote zus Lynn is uiteraard trots. Wat een cool hoedje hè? Heb ik in Londen voor d'r gekocht. Ze wilde 'm alleen dragen als ik ook een hoedje zou dragen.

Dus Kimmie ook een hoedje. Van Forever 21 in Manila. En de jas uiteraard van Jacky Luxury. Hier met mijn lieve oma en één van mijn zusjes Moniek.

Oeh leuk, ik mocht weer naar Hannah in Voorthuizen. Ik kreeg een bindweefselmassage en een collageen behandeling, met een rode hele felle lamp. Apart hè? Echt fijn hoor! Ik had door die bacterie best een ingevallen gezichtje. En heb het idee dat één behandeling bij mij al effect had. Fijn!

Zo ontzettend gelachen om deze kerstkaart van waxsalon Delete Me! En het zegt genoeg... Zo fijn!! Ik mag trouwens een brazilian wax weggeven! Vertel hieronder een awkward moment wat je te bieden schiet wanneer jij het nodig zou hebben (gehad) hihi.

Dit is echt te gek! Kennen jullie Scala Europe al? Figuurcorrectief en binnen 30-60 dagen dragen zelfs gegarandeerde geminderde cm omtrek. Ik zweer bij dit merk. En met mij al mijn vriendinnen, collega's en familie. Deze helpt lovehandles tegen te gaan en trekt de buik lekker strak. En als je 'm aandoet, shaped het direct!

Onder leuke feestjurkjes of strakke broekjes is dit natuurlijk perfect. Dit is trouwens allemaal stiekem nieuwe collectie.

Naast deze prachtige sets hebben ze ook hun best verkochte product: de high waisted. Die cellulite er ook nog eens bij tegen gaat. Deze heeft mijn hele omgeving bijna. Evenals de shape legging. (niet alleen figuurcorrectief, maar dus ook afvallen) Iedereen met figuurprobleempjes zou zo'n ding moeten hebben. Dag & nacht kun je 'm aan! www.scalaeurope.nl

Bij de show van medium Anita. Helemaal uitverkocht twee avonden lang. (Ik zat vooraan, al het publiek zit achter me, vandaar dat je ze niet ziet) Niet normaal wat een megagoede show! Dit medium is echt de beste die ik ken.

Mijn petekindje Lynn met mijn hondje Zilver alias woefie. (husky) Schatjes!

En sporten! Check. Iedere week probeer ik weer te sporten met mijn super persoonlijke trainer Jasmijn. Hier op de foto tijdens opnames voor een programma om mijn conditie etc. te meten. 'Over mijn lijf'. Ik sta bovenaan in de lijst van bekende Overijsselnaren! Niet dat ik het snap ;-) (jasmijn ontbreekt op deze foto).

Op de introductie van de Flipsters onwijs gelachen met Britt & Ymke. Kun je je echt de hele avond mee vermaken.

De Flipsters naar Nederland. Als je pijnlijke voeten hebt van de onmogelijke hakken... Dan haal je de flipsters uit je tas. (miniscuul pakketje) en voilà! De party goes on!

Mijn vriendinnetje Kim Feenstra is het gezicht van de Flipsters. En het merk is van haar vader en neef. Uiteraard kwam ik de eerste graag in ontvangst nemen. Ik krijg altijd veel vragen over de kleding die ik draag op foto's. Dus bij deze. De top is van Josh V en de leren legging van Jacky Luxury.

Met allerlei vriendinnetjes van Kim Feenstra en haar vader. Zelf ben ik ook dol op Hind. Zo'n Schatje en een mega talent!

Een paar uurtjes voor de sample sale van Jacky Luxury! Nu nog rust en geordendheid. Een paar uur later niet normaal wat een mega drukte! Hahaha. Alles weg. En terecht. Wat een mooi spul!

Zelf kreeg ik deze shoes van Jacky Luxury mee. Nieuwe collectie! Wat gaaf hè! Die tijgerprint is ook echt übercool! Zo blij mee!

Voor een ultieme nachtrust voor de ogen en om je wallen tegen te gaan! Daydream sleeping mask met coldpack!!! Voel me net Paris Hilton hihi. Maar fijn!

Ik heb dit mooie tv bed gekregen! Maar dan met de allerbeste matrassen en lattenbodems er in. Wow! Luxebedden.nl, Gaaf hè!!

Met de kerstdrukte van de viszaak van mijn zusje en zwager mocht ik op mijn nichtje en neefjes passen. Lynn is echt een meisje meisje. Wil altijd make-up en nagellakjes van mij. Hahaha schatje.

Ik kan het niet laten om in het buitenland te shoppen voor de kids. Stoer zijn ze hè!! Daan & Wess.

Ik ben echt dagen druk geweest om kerstcadeaus te brengen naar mijn lieve sponsoren van Miss Nederland. Hier ook weer eentje achtergelaten! Een teak houten schaal uit Indonesië vol met lekkers van de visgilde Kötter en meer.

Voor mijn overleden vriendinnetje op kerstavond een kaarsje gebrand... Mis haar elke dag...

Petra, voor altijd bij me. Ik voel het... Hou van jou!

Hele fijne kerstdagen allemaal! Met heel veel liefde, gezelligheid, warmte en lekkers... Kus!!! Ps. Nog een weekje werken en dan vertrek ik volgende week naar de sneeuw. En daarna mag ik mijn nieuwe huisje betrekken in Amsterdam!

Tot volgende week! Liefs Kim.

Volg je Kim al op Twitter?

www.missnederland.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties