0

Amsterdam – We kennen natuurlijk allemaal pr-lady Samantha uit Sex And The City. Maar wil je weten wat er allemaal gebeurt bij een pr-bureau? Glamorous pr-bureau So PR laat het ons iedere vrijdag in foto’s zien!

Opnieuw een busy yet lovely week bij So PR, met onder andere bezoekjes van de ‘Sexiest Man 2012′ Jan Kooijman en JFK hoofdredacteur Willem Baars. En natuurlijk reden voor een feestje: onze eigen So Laura was jarig!

Kijk snel hieronder voor de foto’s!

Onze So Laura was vorige week jarig tijdens haar vakantie.. Dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden!

We werden getrakteerd op een heerlijke lunch met verschillende soorten verse vis!

Yummie!

Jan Kooijman en Thijs genieten van een koffie:Union Radler:Bandidos Ice momentje... Jan kan nu al niet wachten om vanavond de ijskoude biervarianten uit te proberen! Geef hem eens ongelijk..

Jan is direct 'stunned' door de dassencollectie van Cravatta Peliano

De bofferd! Op de koop toe ook nog een tas geweldige items van VOI Jeans

Hoofdredacteur JFK - Willem Baars kwam gezellig langs voor een kopje koffie... en om onze nieuwste collectie brillen van heel dichtbij te bekijken!

New Wrangler V:Z'13 collection arrived! So Pretty!

So stagiaire Yvonne is druk, druk, druk... met een glimlach!

Mitchell van Front Row Styling geniet van zijn allereerste Bandidos!

Another Bandidos-lover!

Onze eerste It's a Radler magazine publicatie is een feit! We love it!

Ex-stagiaire en zonnestraal Faye is terug om ons te helpen in de zomer. Back to business!

De So O. shirts liggen klaar voor de goodybag van The Model Experience, georganiseerd door stunning model Marvy Rieder

De nieuwste blog van onze eigen Miss O. is wederom een hit aan de reacties te horen... Het regent tweets, sms-jes en mails! Go go go Miss O.!

Deze fabulous heels van Nelly.com zijn binnengekomen... Ready om in stijl bewerkt te worden door Dorhout Mees voor haar show tijdens Amsterdam Fashion Week!

Last but not least... It's official! Covergirl Sunny is onze nieuwe Creative Brand Manager! We're So Happy! En wat een reacties!! Welkom So Sunny!!!

Benieuwd naar wat een PR bureau allemaal doet? SO PR laat het je weten!

The fabulous life of So PR

Een vraag die we vaak krijgen over ons werk is; Wat is PR nou precies? Is het bij So PR net als bij de populaire MTV serie “The Hills”?

Het werken in de PR is in 1 woord; FABULOUS!

Onze prachtige showroom is een walhalla voor elke modefashionista, met fijne merken als Tom Ford eyewear, Wrangler, Ilse Jacobsen, LaDress , Brandmeester’s koffie en nog veel meer.

Voor de merken die in onze showroom hangen proberen wij zoveel mogelijk free publicity te genereren. Het schrijven van persberichten, kleding uitleen, veel netwerken, fotoshoots, modeshows doen we dagelijks en zo werkt So PR samen met het merk naar waar het allemaal om draait: publiciteit!

We gaan naar de leukste events en hebben daarnaast veel contact met BN’ers, stylisten en de mensen op de redactie bij magazines of websites. Al deze modemensen samen zorgen dat de topmerken die wij hier in de showroom hebben te zien zijn op televisie, in magazines en online.

Werken bij een PR bureau is hectisch op een leuke manier; teksten schrijven, bellen, creatieve meetings, veel netwerken, leuke events bedenken: eigenlijk lijkt het inderdaad een beetje op “The Hills”, alleen dan wel op z’n So PR Nederlands!

Volg SO PR ook op Twitter!

www.sopr.nl

(Tekst en beeld: SO PR)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties