0

Amsterdam – Afgelopen week was ik druk met de dingen die ik echt leuk vind: nieuwe musthaves, inkopen en het plannen van een aantal hele leuke werkreisjes! Op de planning staat: Berlijn, Italie en natuurlijk Parijs. Er komen namelijk veel leuke beurzen en de Fashion Weeks gaan van start. Heel veel zin in!

Er is nog veel meer leuk nieuws: sinds deze week kun je ook met fashioncheque bij ModeMusthaves betalen. De blog van ModeMusthaves is live en binnenkort gaan we je hier op de hoogte houden met de nieuwste trends, musthaves en inspiratie.

Mijn weeekend begon met heerlijke borreltjes in Bar Italie met vriendinnetje Tess! Ik dacht eigenlijk de hele avond op de bank te gaan hangen, maar dat geeft ging mooi niet door ;-)

HEt waren hele zoete cocktails, ik denk niet dat de tandarts daar zo blij mee is... Toeval bestaat niet, ik ontving de reminder voor mijn halfjaarlijkse controle. Leuk kaartje, hè?

Hebben jullie dit pak wel eens geprobeerd? Het is echt super makkelijk en heel lekker!

Maandag begon mijn week in het Fashion Centre, daar spotte ik Lieke op deze grote poster.

Dagelijks ga ik al mijn favoriete blogs en sites af opzoek naar de leukste musthaves en nieuwste trends. Voor je het weet heb je en hele collage op je computer!

M'n iPhone, iMac en Macbook zijn verslaafd aan deze blauwe spray met doekje! Ik hou van glimmende, schone beeldschermen :-)

Dinsdag ging ik samen met m'n zus naar Spa Zuiver, we hebben zo'n lekkere dag gehad! We begonnen met een hamambehandeling en eindigen met een facial, daar tussen in zaten vooral veel sauna's, niks doen en lekker eten...

Hebben jullie al gezien dat de Knitted Boots nu voor een nog zachter prijsje in de SALE staan!? (klik op de afbeelding om deze musthave te bestellen)

Woensdagavond spotte ik Nicolette op TV met de Missoni, I Love You sjaal!! Je raadt het vast al, de sjaals gingen als warme, nee hete broodjes over de toonbank! Maar, ik heb nog één exemplaar, die geef ik weg aan een follower van de @ModeMusthaves Twitter!

Ook het rode Biker Girl jasje is nu te koop met nog meer korting! (klik op de afbeelding om deze musthave te bestellen)

Natuurlijk kan het okergele jasje dan niet achter blijven ;-)(klik op de afbeelding om deze musthave te bestellen)

En de gouden Balmain look-a-like broek is aan de SALE toegevoegd! (klik op de afbeelding om deze musthave te bestellen)

Dit is eigenlijk een sneak preview, van een sneak preview... Het is namelijk een proefje, maar ben heel benieuwd wat jullie van het shirt vinden! Laat je me het weten?

Tot volgende week! Dan ben ik als het goed is in Berlijn geweest samen met Annic, maar ik houd jullie op de hoogte!

XOXO, Elise

www.modemusthaves.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties