0

Amsterdam – Om de zondag staat de photo diary van fashiongirl Bo online. Deze fashionable rechtenstudent studeert niet alleen keihard, ze reist ook de hele wereld rond voor haar baan bij Fashiolista.com!

Deze week van Bo staat in het teken vande griep. Ze doet alles om ervan af te komen. Benieuwd wat? Bekijk dan de foto’s hieronder!

Met schaamte en een pruillip moet ik jullie mededelen dat ik een ontzettend en bizar saaie week heb gehad...geen hippe ensembles, geen nieuwe musthaves, geen leuke eventjes....want op een paar uitstapjes naar:

Het terras in Amsterdam

En de opening van Tijn Akersloot in Zandvoort...

Heb ik bijna letterlijk onder een steen van aspirines, camille-stoom-baden, trachitol en bijna ieder ander denkbaar grijpmedicijn gelegen...

Getackeld door de griep...vre-se-lijk...

En geforceerd tot thee, appeltjes en bruistabletten

Maaaaar, dan is het des te leuker om een onverwachte goodiebox van ILFN te krijgen!!! It made my day! Dankjewel lieve ILFN!

Griepdag #4, van vloeibaar naar vast voedsel...toch wel lekker hoor zo verplicht gezond doen..

En jezelf trakteren op heeeel veel lekkers...

Het beeld na 1 minuut en 28 seconden...

Griepdag #5, ik voel me al beter, maar net niet topfit om de deur uit te gaan....dit zijn de meest ellendige dagen. Dus, wat doe je dan...yep, voor een beetje vrede zorgen binnen een garderobe in oorlog...

En toen kwam ik dit tegen! Ahhh...zo trots op m’n diploma! (goeie trui ook..thanks mam!)

Ow...deze MOET ik hebben! Ik ben nog lang niet jarig, maar mocht iemand denken ‘goh zij verdient nou s een cadeautje” dan staat deze prachtigheidjes boven aan de lijst...bij voorbaat dank ;-)

Owhhh-kee, ik beloof volgende keer een waterval aan leuk-om-te-kijken-plaatjes...want dit was niet mijn week.. Have a good one guys!!! Tot snel!

XX Bo.

P.s. Volg je mij ook op Twitter?

(Tekst en beeld: Bo Mulder)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties