0

Amsterdam – Suzette is eigenaresse van de designerwebshop The Collector. Ze is niet alleen heel druk met haar fantastische webshop, ze bezoekt ook aan de lopende band fashionevents en feestjes! Vanaf nu houdt zij een Photo Diary voor ons bij!

Deze week hadden we weer een shoot voor in ons Januari magazine wat 1 januari online komt. Kunnen jullie allemaal mooi lezen als jullie aan het uitbrakken zijn van Oud en Nieuw!

We hebben gekozen voor een beetje een minimalistische look, ben benieuwd wat jullie ervan vinden. We hebben aanstaande donderdag weer een sale in ons kantoor, dus daar moeten we ook alle voorbereidingen voor treffen. Voor iedereen die nog kerstkadootjes zoekt of een leuk jurkje voor Kerst! Ik ben natuurlijk zelf ook al druk bezig met kerstcadeaus zoeken. Ik ga met mijn schoonfamilie naar Gstaad aankomende vrijdag, dus ben ook al mijn skispullen bij elkaar aan het zoeken. Verder heb ik een nieuwe glitter legging, hoe vinden jullie ‘m? Ik laat volgende week zien hoe ik ‘m draag op thecollectorblog.com.

Verder hadden we onze strobalen die we hadden gekocht voor onze editors lunch (zie vorig dagboek) aan de Heineken stallen gegeven, en toen kregen we drie gratis kaartjes voor de Heineken Experience, dus daar zijn we heen gegaan.We mogen ook vijf kerstlunches weggeven bij Bridges! Om hiervoor in aanmerking te komen, like onze collector.com page en stuur een mailtje naar [email protected].

Onze shoot voor het januari nummer van het magazine.

Als de shoot klaar is moeten we een selectie maken van welke beelden we willen gebruiken.

Even wat te drinken gehaald bij Vlaamsch Broodhuys voor de fotograaf en de visagist.

Hoe leuk zijn deze zonnebrillen koortjes van Shakalaka!

En deze horloge bandjes zijn ook super! Ik heb een donker groene om een oranje Toywatch.

December Sale in ons kantoor donderdag! Kom je ook langs?

Mijn nieuwe broek!

Onze stagiaire en ik bij de Heineken experience.

Leuk om te zien hoe groot heineken is geworden!

Hebben jullie onze "Styled By" van stylist Danie Bles al gezien? Volgende keer Rinkje Tjepkema, die online editor voor de Nederlandse vogue gaat worden.

We moegen 5 heerlijke kerstlunches weg geven bij restaurant Bridges, like onze pagina en stuur een mail naar [email protected]

Neem ook eens een kijkje op in webshop www.thecollector.com en vergeet mij niet te volgen op Twitter!

Love,

Suzette

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties