0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Ik weet het, ik zeg het elke week, maar deze week ging zo snel en was weer super druk! Mijn week in het kort: backstage bij The Voice Of Holland, gevolgd worden door een camera, Kerstboom op ILFN HQ, shoppen bij ModeMusthaves.com en tijd voor lekker eten en familie! Bekijk snel mijn diary voor alle foto’s!

Vorige week donderdag ging ik samen met onze hoofdredacteur Esmée naar de repetities van The Voice Of Holland. Hier zit ik achter het stuur richting het Mediapark in Hilversum.

We waren uitgenodigd door Swarovski om een kijkje te nemen achter de schermen met styliste Chantal Bles. KLIK OP DE FOTO voor het report en een interview met Chantal Bles!

(v.l.n.r.) Esmée, Chantal Bles en ik in de styling ruimte van Chantal.

OEPS! Ik heb me weer laten gaan bij ModeMusthaves.com! Het is ook zo verleidelijk als je maar één deur door hoeft! Het wollen jurkje links is ECHT een aanrader (met kleine subtiele pailletjes) en nog op voorraad! Ik droeg 'm van de week en ik heb zoveel complimenten gekregen! KLIK OP DE FOTO om de items in de webshop te bekijken.

Vrijdag werd onze kerstboom bezorgd door www.kerstboom.nl! Super handig!

Tadaa! Onze boom is uiteraard in I Love Fashion News rood! ;-)

AHHHH! Ik logeerde afgelopen weekend bij mijn ouders en kwam deze spin in mijn slaapkamer tegen! Vreselijk! P.s. de foto is een beetje onscherp, maar durfde niet nog een keer een foto te maken! Hahaha

Één van de leuke dingen aan Twitter vind ik de inspirerende quotes die ik tegen kom... Jammer van de spelfout alleen in deze quote, maar moois is hij wel!

En wat dacht je van deze getwitterd door model Kim Feenstra? Onthoud deze quote!

Met de Kerst in aantocht krijgen we allemaal leuke en lekkere cadeautjes opgestuurd zoals deze bonbons van Silhouette. Bedankt!

En zoals dit kussen van Falke met leuke kerstkaart! Ik heb jullie vorige week trouwens foto's beloofd van mijn nieuwe kussens, maar dat laat ik volgende week zien als ik alles compleet heb. Maar dit kussen past er perfect bij!

Deze week heb ik 's avonds niet gewerkt! Het was tijd voor de kerstboom versieren met familie...

...en Spaanse boerenkool. (I.p.v. van een rookworst een Spaanse worst).

En lekker bij de openhaard zitten...

Dinsdag werden ik, Esmée en onze redactie de hele dag gevolgd door een camera! Spannend!

Tijd voor een interview!

En woensdag weer een gezellige avond bij familie! Op het menu: kaasfondue! Lekkerrr!

Woensdag is administratie dag op ILFN HQ! Moet gebeuren...

Als beloning werd ik getrakteerd op een heerlijke lunch door zusjelief!

Onze eigen I Love Fashion News hotelkamers zijn uitgekozen als Hot Spot door GRAZIA! Daar zijn we natuurlijk trots op! KLIK OP DE FOTO om de kamer te boeken of de kamers te bekijken!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties