0

Amsterdam – 2,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Afgelopen week had ik een fotoshoot, 2 interviews, ik werd gelaserd en ik ga bijna op vakantie! Kijk snel verder voor mijn diary!

Vorige week donderdag had ik een fotoshoot en interview voor de Quote. (Nee niet voor de Quote 500! ;-) En dit was mijn outfit... Sterren top van ModeMusthaves.com en jasje van Zara

Hier waren we het licht aan het testen en lach ik nog lief (als een boer met kiespijn ;-), maar de uiteindelijke foto is heel erg serieus geworden. In maart komt de Quote uit waar ik in sta en laat ik jullie het eind resultaat zien!

Ook werd ik afgelopen week geïnterviewd voor de Cosmo, ook in maart in de winkels! Keep you posted!

Afgelopen zaterdag lag ik voor de 2de keer in de stoel bij WIT® Amsterdam. Ik test voor onze site I Love Beauty News.com een permanente haar reductie behandeling met de Elõs methode. En ik kan je zeggen na 1 behandeling heb je al minder haartjes onder oksel! ECHT WAAR! Klik op de foto voor meer informatie. Overigens niet een hele charmante foto.. ;-)

Zaterdagavond was het tijd voor een drankje in de stad. Mijn skull clutch mocht ook mee!

Maandagochtend was ik samen met onze stagiaire Wendy naar het H&M perskantoor om de nieuwe Marni for H&M collectie te bekijken en te passen! Klik op de foto om ons report te bekijken!

Nog even een foto gemaakt van stagiaire Wendy voor de deur van het perskantoor!

Hoe leuk is deze foto?! Deze twitterde een lezeres (Mandy Waasdorp) door. Ze was mijn diary en de Grazia aan het lezen. Zo leuk dit soort tweets!

En nog een leuk nieuwtje! Binnenkort heeft I Love Beauty News en I Love Vacature News ook een eigen iPhone app!

Aanstaande zaterdag ga ik lekker op vakantie! Ik ga een week skieen in Frankrijk! En wat denk je? We hebben gewoon een SPA in ons hotel! Zie je mij al liggen? ;-)

Tot volgende week vanuit de bergen!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties