0

Amsterdam – 3 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic allemaal meemaakt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week stond in het teken van de verbouwing van het nieuwe ModeMusthaves en ILFN kantoor. En het is af! Benieuwd naar ons nieuwe HQ? Kijk snel verder

GEZOCHT: Sinds vrijdag staan er 2 vacatures voor 2 nieuwe functies online! Interesse? Klik dan snel op deze foto en mail ons! I Love Fashion News is opzoek naar een ervaren sales tijger! (m/v)

Ik heb al heel wat sollicitaties binnen! Volgende week vinden de eerste gesprekken plaats, dus als je een ervaren sales dame of heer bent en de vacature spreekt je aan? Mail mij dan snel!

Na een drukke week was het afgelopen zaterdag tijd voor de kapper, de masseur en een gezellige lunch met zusjelief in de zon! A lovely saturday...

En 's avonds een gezellige avond...

Zondag was het zo regenachtig dat ik een heeeerlijke vakantie heb geboekt! Zon + zee + strand + niks doen! Zie je mij al liggen? ;-)

Deze quote had ik kunnen schrijven, maar daarnaast ben ik ook heel erg lief hoor! ;-)

Maandagochtend was het tijd voor de verbouwing van het nieuwe ModeMusthaves en ILFN kantoor! Hier was de muur net doorgebroken

Door de verbouwing konden we niet op ILFN HQ werken, dus was dit mijn werkplek op het kantoor van ModeMusthaves...

...en werkte een deel van de ILFN meiden aan de ModeMusthaves eettafel. Een beetje krap, maar het ging voor een paar dagen!

Ook heb ik me deze week officieel ingeschreven bij de sportschool in het World Fashion Centre. Met deze schoenen ga ik de sportschool onveilig maken! ;-)

Ook heb ik mijn SuperTrash EK jurkje binnen gekregen! Zal ik 'm zaterdag dragen met deze gras groene high heels van Nelly.com?! ;-)

Gistermiddag was het nieuwe kantoor van ModeMusthaves en I Love Fashion News klaar! Op deze foto zie je een deel van het nieuwe kantoor. We hebben een super grote eettafel, een grote zithoek met tv, een vergaderruimte en heel veel werkplekken voor alle ModeMusthaves en ILFN meiden!

Tot volgende week!

Love, Annic

P.s. Volg je mij al op Twitter en op Instagram? Mijn Username is: AnnicILFN!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties