0

Amsterdam – It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag opnieuw een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Afgelopen week stond onder andere in het teken van familie. Zo vierde ik mijn oma’s 92ste verjaardag en kon ik lekker bijkletsen met mijn ouders en zusjes! Daarnaast had ik een gezellige meeting met de Modemeisjes en bezochten we samen nog een filiaal van Lakeside waar de Modemeisjes Collectie hangt. Zelf bezocht ik nog een winkel in Arnhem waar JOSH V volop wordt verkocht en die een speciale JOSH V show gaven voor hun vaste klanten.Ook was ik nog jurylid bij mode-event GOUD, wat was dat een leuke ervaring! Kortom, het was weer een druk weekje.

Kijk je even mee?

Mijn zusjes zijn altijd extra lief voor mijn kleine hondenbaby Stud omdat ik zo druk ben de laatste tijd. Hier is hij lekker met mijn zus Lenn aan het knuffelen…

Bij het mode-event GOUD was ik jurylid. Chantal Bles presenteerde het event waar beginnende ontwerpers de kans krijgen een vliegende start te maken in de modewereld. Superleuk om een dag jurylid te zijn!

Dit is mijn uitzicht vanaf de jury-tafel. Het deed mij enorm denken aan toen ik als model van couturier Django mee deed aan Project Catwalk in 2007 #goodoldtimes

Mijn schoenendozen zijn al binnen, nu mijn V Ballerina's en V High Heels nog! ;-)

Elke keer weer leuk om de Modemeisjes-collectie te zien hangen in de winkels van Lakeside!

Onze Modemeisjes-tour zit er bijna op en het was tijd voor een meeting in de PC bij Tamara. Dat ging natuurlijk samen met veel wijn, roddels, persiflages en de slappe lach.

En als de wijn op is, gaan we over op champagne… #ModemeisjesMeeting

Mijn oma werd 6 mei 92 en vierde haar verjaardag met de familie. Mijn oma begon ooit haar eigen naai-atelier, dus dat ik zo creatief ben met kleding, komt niet uit de lucht vallen! Ze was vroeger al trots toen ik modeshows in de huiskamer gaf…

Mijn zus en haar vriend Bas zijn wat mij betreft HET voorbeeld van hoe een perfecte relatie eruit hoort te zien. En nu waren ze zelfs volledig gematched in peach-kleurige kleding op mijn oma's verjaardag?! #moetnietgekkerworden

Toen ik in Arnhem was, bezocht ik de winkel Soul, die een JOSH V-dagje had. Superdruk en superleuk met een modeshow in de winkel!

Deze dame wist precies wat ze bij elkaar wilde shoppen - Mijn outfit!!

De vernieuwde en officiële JOSH V webshop is online! Een groot deel van de nieuwe collectie is al verkrijgbaar! Klik op deze foto om naar de webshop te gaan! SHOPSE!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties