0

Amsterdam - Elise begon vorig jaar haar webshop ModeMusthaves.com en is nu al één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat ze allemaal meemaakt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary!

Na een weekje radiostilte wordt het hoog tijd dat ik jullie even bij praat… Afgelopen week was ik in New York en de dag dat ik thuis kwam, ben ik onverwachts verhuisd naar een nieuw huisje samen met m’n vriend! Nieuwsgierig? Bekijk alle foto’s hieronder…

Nog even de laatste dingetjes regelen en dan gaat de telefoon uit! Ik heb voor het eerst in drie jaar vakantie gehad zonder te werken, it's a miracle...

Natuurlijk hebben we ook lekker de toerist uitgehangen... Hier zijn we On Top of the Rock, het uitzicht is echt helemaal geweldig!

Lekker shopping in Bloomingdales. Alleen voor het schattige bruine Little Brown Bags tasjes moest ik al iets kopen...

Omdat ik een paar jaar geleden in New Yowk gewoond heb, deden we vooral ook veel niet-touristische-dingen.... Lekker naar de mani- en pedicure.

Ik heb nog veel vrienden in New York van de tijd dat ik er woonde, dat kan erg handig zijn als je een avondje wilt stappen! Natuurlijk gingen we niet naar de barretjes op Times Sqaure, integendeel...

Wat een rommeltje, maar wat heerlijk om hier tussen te neuzen en inspiratie op te doen! Ik vond antiek zilveren bestek en super schattig bloemetjes servies, helaas had mijn koffer inmiddels al een paar kilo overgewicht ;-)

Naar de kapper in Brooklyn, gelukkig was alleen het meubilair vintage ;-)

Vintage sieraadjes.

I <3 NY

Zelf sieraadjes maken en idee'tjes op doen voor ModeMusthaves...

Nog maar vintage shopping!

Vanaf Brooklyn is het uitzicht naar Manhattan super gaaf. Je ziet de hele skyline...

En in Brooklyn moet je natuurlijk vintage shoppen, wat veel en leuke winkeltjes hebben ze daar toch...

De mensen zijn er zo aardig, overdreven? Ik vind het heerlijk. Hier gingen we even een taartje eten samen met het meisje van de winkel, jammie!

Tortilla Flats, een superleuk en gek Mexicaans restaruantje midden in Meatpacking District (leuke wijk om te eten en te clubben ;-)

Het wel-touriste-gedeelte van mijn bezoek aan New York, hahaa...

Shoppen, shoppen en nog meer shoppen. Ze hebben hier gewoon karretjes in de winkels, wat een uitvinding.

Nieuwe zonnebril!

Je kunt ook All Stars kopen in New York ;-)

De lekkerste cupcake(jes) eet je bij Baked by Melissa. Ze zijn heel klein en je kunt ze gewoon vanaf de straat kopen in Soho. Een soort van lopende Cupcake-drive, lekker en makkelijk.

One Lucky Duck is een Raw barretje in Chelsea Martket met hele lekkere smoothies.

Ik ben gek op de bioscoop en helemaal in Amerika. Alles is hier ook zo groot! De kleine cola is bij ons XL, hetzelfde geldt voor de popcorn, het scherm en de zachte stoelen...

Lekker shoppen bij Whole Foods, een hele grote supermarkt met alles wat je maar kunt bedenken. Alles is super vers en gezond...

....en ze hebben er heerlijke sushi! Lekker meenemen naar Central Park en daar opeten in het zonnetje.

Bar 230 op 5th Avenue is één van mijn favorieten! Als je op de juiste avond gaat (dit wisselt per week) zijn er superleuke feestjes op het dakterras met een uitzicht waar je U tegen zegt!

De Sex and the City tour hebben we overgeslagen, maar we kwamen de voordeur van Carrie Bradshaw natuurlijk wel tegen tijdens een shopping dagje in East Village. Blijft leuk om te zien!

En natuurlijk The Magnolia Bakery!

Lekker tutten met mijn vriendinnetje op de hotelkamer, kijk eens wat een mooie vlecht ze heeft gemaakt! Nostalgie...

Cocktailtjes drinken op het dak van het Ganzevoort hotel, zoooo Sex and the City :p

Vintage Levi's.

Ik heb het eigenlijk niet zo op fietsen, maar vind deze houten wel erg cool!

YES! In New York hoorde ik dat het huis dat we bezichtigd hadden doorging, toen ik het vliegtuig uitstapte zijn we er meteen heen gegaan om te tekenen en dat moest natuurlijk gevierd worden!

Ik houd niet van wachten en ben veel te ongeduldig... We trommelden (hele lieve vrienden) vrienden en familie op en dezelfde dag werd er nog verhuisd. Er wordt nog gewerkt aan mijn Carrie-Closet, dus voorlopig is de trap mijn kledingkast ;-)

Terwijl ik heel druk was in NYC, waren de ILFN en ModeMusthaves meiden druk aan het werk op kantoor! Lekker tikken met de Merci Bracelet en Lucifer Ring uit de webshop.

Sylvie van der Vaart gespot met de I Love My Hermes sjaal!

Hij heeft even op zich laten wachten, maar de zilveren Studded Duffle Bag staat online! Zelf heb ik 'm ook (zoals je vast hebt gezien op de foto's hiervoor :-)

Dit weekend ga ik lekker klussen in het nieuwe huis en hopelijk is het volgende week dan al helemaal klaar voor wat foto’tjes! Enjoy your weekend :-)

XOXO Elise

Volg je Elise al op Twitter?

www.modemusthaves.com 

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties