0

Amsterdam – Er komen veel leuke nieuwe musthaves aan! Waaronder nieuwe ringen van Aamaya by Priyanka. Het zijn de ringen die Josh V en de andere modemeisjes altijd dragen (zie foto’s). Er komt zelfs een musthaves horloge aan, deze spotten we bij de fashionbloggers en er komen hele mooie en bijzondere nagellakjes aan…

Deze week was ik in Parijs, daarom is mijn Diary iets korter dan jullie van mij gewend zijn. Maaaar, volgende week heb ik natuurlijk dubbel zo veel foto’s uit Parijs!

Vorig weekend was het Musuemnacht in Amsterdam! Ik begon de avond in het net gerenoveerde Scheepsvaartmuseum, was echt super mooi geworden.

's Ochtends heb ik altijd veel te weinig tijd, waardoor ik het ontbijt vaak oversla... Sinds deze week drink ik elke ochtend een glas van deze drankjes! Goede morgen van Campina is het lekkerst :-)

Mijn gezonde verslaving! Ben echt dol op salade met feta, Tasty tom tomaatjes en komkommer...

Gezellig lunchen bij de meiden van I Love Fashion News MET de ILFN mok en natuurlijk veel magazines.

We kregen echt super veel reacties op dit ringetje dat ik maakte in het ModeMusthaves atelier. Daarom heb ik besloten hem ook in de webshop te gan verkopen. Online soon!

Geduld is een schone zaak. Hier zat ik te wachten in de kappersstoel met m'n Knitted Boots en natuurlijk mijn It-Bag...

Wij zijn verliefd geworden op de Guardian Angel gun clutch, maar de bloggers ook! Nu te koop in de webshop

Er komen weer nieuwe nagellakjes aan! We houden jullie nog even in spanning, daarom is de foto zwart wit. We kunnen wel al verklappen dat het heel bijzondere lakjes zijn...

Ooooow, wat zijn ze prachtig! De Aamaya by Priyanka ringen moeten alleen nog op de foto en dan komen ze online!

Josh V is een echt fan van de ringen! Het zal niet vaak voorkomen dat je Josh V spot en ze de mooie Aamaya by Priyanka ringen niet om heeft...

We zijn super trots! Eigenlijk zou de Chain Bag niet meer terug komen, maaaaar hij is speciaal geproduceerd voor ModeMusthaves....... Gespot bij onze favoriete blogger: The Blonde Salad! (let op, want de voorraad is beperkt)

Ooowja, voor ik het vergeet... Het ModeMusthave Jogging Suit is weer op voorraad!

XOXO,

Elise

www.modemusthaves.com

PS Volg je mij ook op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties