0

Amsterdam – Jeetje, wat gaat de tijd snel! Dit weekend is ModeMusthaves alweer 5 maanden online… Om al onze lieve klanten, waaronder de ILFN lezeressen te bedanken hebben we dit weekend een kortingscode. Maar is er meer, veel meer. Deze week draaide het namelijk om nieuwe musthaves op ModeMusthaves HQ!

Ook krijgen jullie een voorproefje van de nieuwe voorraadkasten. Als alles netjes en af is volgen ook echt de foto’s van het mooie nieuwe kantoor. Promise!

Samen met vriendjelief ging ik de stad in om goede hardloopschoenen te kopen. Ik kocht het allernieuwste model, ze lopen als een trein!

Natuurlijk kon ik het niet laten om de Nike chip voor in m'n schoen te kopen. Zodat ik de Nike App optimaal kan gebruiken... #aanrader

De nieuwe week begon met veel glitter en glamour op de maandagochtend in de fotostudio

Dit is het resultaat! The Party Dress was binnen een half uur al uitverkocht, maar komt waarschijnlijk volgende week al weer binnen! Wat vinden jullie, moeten we hem ook in het goud inkopen?

Over uitverkocht gesproken... Deze Biker Boots hebben ook geen uur volgemaakt. Gelukkig kreeg ik vrijdag een telefoontje dat hij tóch weer op voorraad komt!

Zo draagt Kate Moss de motorlaarsjes! You like?

Mijn followers op Twitter hebben wisten dat hij er aan ging komen en nu staat hij dan eindelijk online... Het ModeMusthaves joggingpak!

Het is echt van hele mooie kwaliteit en het strikje van de broek is van 100% gewassen zijde!

Hoe cool is dit jasje? Het lijkt toch net een Chanel tas?

Als je er een beetje bij wilt horen als celeb, dan draag je een Chain Jacket van Chanel of Isabel Marant

Hij is er ook zonder rits in het o-zo-bekende tweed stofje à la Chanel

Brrrr, wat was het alweer koud deze week! Mij hoor je niet klagen, want ik wordt veel te vrolijk van de winterse ModeMusthaves ;-)

Komt deze glitter baret jullie ook zo bekend voor?....

...natuurlijk: Carrie heeft hem op in de eerste Sex and the City movie!

Ook nieuw in de webshop is deze It-Bag! Nog een klein quizje... Waar kennen we deze van?

Inderdaad! Het is de It-Bag van Mulberry, vernoemd naar It-Girl Alexa Chung!

Ij, ij, ij we zijn zo blij! Want.... er staan weer nieuwe kleuren van de Missoni, I Love You sjaals online :-)

Ga je binnenkort een weekendje weg? Dan ga je toch niet serieus weer de sporttas van je vriend lenen? Nu te koop op ModeMusthaves: de Weekend It-Bag! Speciaal voor City trips naar een modestad :-)

Bij al deze nieuwe ModeMusthaves hoort natuurlijk een nieuwe homepage!

Spirit Hoods heten deze schattige hoodies! Zoals je ziet lopen alle celebs in Amerika er al in. Nu jij nog ;-)

Dinsdag stond dé celeb/wintertrend uit Amerika al op ILFN, maar voor de fashionista's die dat gemist hebben... Bij deze nog een keertje! Dit is de Grey Wolf

Deze mannen dragen de Spirit Hoods zelfs tijdens het stappen. Love this picture! Iedereen die een foto opstuurt naar onze Twitter, Facebook of e-mail maakt kans op een ModeMusthaves pakket twv 150 euro. We maken binnenkort de winnaar bekend op Facebook!

Klik hier voor nog meer nieuwe ModeMusthaves! De kortingscode voor alle ILFN lezeressen is: ILFN. Met deze code ontvang je 10% korting op ALLE ModeMusthaves. Ja, ook de nieuwe musthaves… Shopze :-)

XOXO, Elise

www.modemusthaves.com

P.s. Volg je mij ook op Twitter?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties